Μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στο άδειο «Καραϊσκάκης», οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης24 Οκτωβρίου 2021

 Είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού των βασικών μονομάχων για την κατάκτηση του τίτλου. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ στο άδειο «Καραϊσκάκης» σε ένα ντέρμπι γεμάτο πάθος, υψηλή ποδοσφαιρική ποιότητα και έναν διπλό στόχο. Τη νίκη και την κορυφή της βαθμολογίας...

 Ο Ολυμπιακός έχει το θεωρητικό προβάδισμα λόγω έδρας όπως αποδεικνύει και η απόδοση για τη νίκη του (1.98) αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες ζημιές από κάθε άλλη στο «Καραϊσκάκης».

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη στην Κοπεγχάγη και μπορεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία (3.60). Μάλιστα αυτό είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί με G/G (1.75).

Οι επιλογές της Stoiximan για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι πάρα πολλές. Πάμε με anytime σκόρερ τον Ελ Αραμπί στο 2.47 και τον Ζίβκοβιτς στο 4.40, όπως και το να έχουμε 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση (2.40).

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα έχει το πρόγραμμα και της ΑΕΚ που δοκιμάζεται στην έδρα του ΝΠΣ Βόλου. Επιλογές η νίκη της ομάδας του Γιαννίκη (1.75), παρότι η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ επικίνδυνη επιθετικά αλλά και το over 2.50 γκολ. 

Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη έχει και ο Άρης που αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Οι κίτρινοι με όπλο την άμυνά τους έχουν επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών αλλά ζητούμενο είναι να βρουν και επιθετικά λύσεις. Άσος στο 1.53 

21+ 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ  

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας  

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

| Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.