Μεγάλο διπλό της Γιουβέντους στο Μεάτσα με Κόστιτς

Metrosport Team20 Μαρτίου 2023

Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε από το Μεάτσα η Γιουβέντους επικρατώντας με 1-0 της ‘Ιντερ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Μπαρέλα να το αποκρούει με γροθιές ο Σένσι ενώ στο 18΄ο ίδιος παίκτης έβγαλε στον Λουκάκου που έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε με το στήθος. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ραμπιό συνδυάστηκε με τον Βλάχοβιτς, εκείνος τροφοδότησε τον Κόστιτς που με ένα συρτό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία της Ίντερ κάνοντας το 1-0. 

Οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν κλείσει τη «μεγάλη κυρία» στην περιοχη της αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν (79' Κορέα), Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (83' Μπελανόβα), Μπαρέλα (63' Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο (63' Ντ'Αμπρόζιο), Λουκάκου, Μαρτίνες

Γιουβέντους: Σέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (75' Κουαδράδο), Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Σοουλέ (66' Κιέζα (83' Παρέδες), Βλάχοβιτς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.