Aφιέρωμα της SUN στον Τζόλη: «Όπως ο Ρονάλντο και ο Τζόκοβιτς, θα δώσει μάχη ο Σόλσκιερ με τη Ντόρτμουντ για να τον πάρει»

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Φεβρουαρίου 2021

Τι και αν είναι μόνο 19 ετών; Τι και αν βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ; Ο Χρήστος Τζόλης έχει κάνει την ποδοσφαιρική πιάτσα να κινείται στους ρυθμούς που ο ίδιος θέλει μέσα από τις επιδόσεις και τα όσα πετυχαίνει εντός των τεσσάρων γραμμών. 

Απόδειξη για αυτό; Σίγουρα μία τρανταχτή θα ήταν το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά μία ακόμα θα μπορούσε να αποτελεί το ενδιαφέρον που δείχνει ο ξένος τύπος για το wonderkid του ΠΑΟΚ. 

Η Αγγλική SUN μέσα από ένα μεγάλο αφιέρωμα φωτίζει πλευρές της ζωής του Χρήστου Τζόλη, τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τα στοιχεία του χαρακτήρα του και την προσήλωση που δείχνει καθώς και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει για το παιδί - θαύμα του ΠΑΟΚ:

Αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει: «Ο νεαρός ξεχώρισε στο παγκοσμίου φήμης τουρνουά Lennart Johansson Academy Trophy το 2015 καθώς πέτυχε 11 γκολ σε πέντρε αγώνες με την U13 του ΠΑΟΚ. Από εκείνη την ημέρα, προσελκύει το ενδιαφέρον μερικών από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρτσελόνα που αναζητούσε την επόμενη μεγάλη προσθήκη στη διάσημη ακαδημία της La Masia».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ενδιαφέρον που φαίνεται να εκδήλωσε παρουσιάζουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη: «Ο Τζόλης είναι γρήγορος, δυνατός και διαθέτει εντυπωσιακές δεξιότητες στην ντρίμπλα. Έχει δυνατό πόδι και μπορεί να παίξει σε κάθε θέση στην επίθεση, αφού έχει την ίδια ικανότητα και με τα δύο πόδια. Ο νεαρός Έλληνας σταρ φαίνεται -επίσης- να έχει τον κατάλληλο χαρακτήρα για το Old Trafford με πολλούς να τον επαινούν για τον επαγγελματισμό του».

Άξια αναφοράς είναι και επιπλέον στοιχεία που παρουσιάζουν στο τέλος του άρθρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Τζόλης σε επίπεδα δουλειάς θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς από πλευρά τένις. Ενώ ειδική μνεία κάνουν και στον χαρακτήρα του νεαρού επιθετικού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και πως κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην κκοινωνική του ζωή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.