Μεγάλη βραδιά για τους αετούς του βορρά με κατάθεση ψυχής για την μεγάλη διάκριση

Δημήτρης Μπούζας17 Μαρτίου 2022


Αποφασισμένος για όλα, παρά τα προβλήματα του ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Γάνδη θα διεκδικήσει με πάθος την ιστορική πρόκριση.

Τα προβλήματα είναι γνωστά και ως εκ τούτου δνε χρειάζεται να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, για το πως ήρθαν και γιατί ήρθαν δηλαδή. Μερικά εξ αυτών προέκυψαν απρόσκλητα και άλλα απρόβλεπτα και αναιτιολόγητα. Η ουσία επί του προκειμένου είναι πως σε ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου, το οποίο έχει άμεση σχέση με βασικό στόχο, θα συγκροτηθεί η ομάδα με απόντες δύο από τους πλέον έμπειρους παίκτες της. 

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Ρουμάνος τεχνικός σίγουρα θα πιέστηκε και θα δυσκολεύτηκε κάπως στα πλάνα του, διότι η μόνη επιλογή που είχε ήταν να λύσει το πρόβλημα εκ των ενόντων. Θεωρείται βέβαιο ασφαλώς ότι τελικά βρήκε την ενδεδειγμένη λύση χωρίς να διαταράξει την ισορροπία του συνόλου και την καλή ψυχολογία που υπάρχει. Για το τελευταίο μάλιστα (σε ότι αφορά την ψυχολογία), εικάζεται ότι θα έδωσε τα ρέστα του προκειμένου να φτιάξει για το συγκεκριμένο αγώνα ειδικές συνθήκες πόρωσης και αφοσίωσης. Τα ξεχωριστά κίνητρα του Ρουμάνου θα επιβεβαιωθούν βέβαια αν έπιασαν τόπο στην διάρκεια της μάχης. 

Στην απέναντι μεριά βελγικά ΜΜΕ ολόκληρο το επταήμερο που μεσολάβησε μετά το 1-0 της Τούμπας, δεν άφησαν ούτε μια μέρα που να μην ασχολήθηκαν με την ρεβάνς. Στο ίδιο μήκος κύματος, παράγοντες και οπαδοί της Γάνδης. Στο σύνολο τους αυτές οι παρεμβάσεις και τα σχόλια, προσπάθησαν να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη του ενδιαφέροντος αλλά και της σπουδαιότητας που θα είχε μια πρόκριση για τη βελγική ομάδα. 

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ίδιο συμβαίνει και για τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο λοιπόν ομάδες ποντάρουν πολλά πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι σημαίνει αυτή η διάκριση, κρίνουμε πως είναι και απόλυτα αποφασισμένοι να την διεκδικήσουν, καταθέτοντας και την ψυχή τους ακόμη για την συγκεκριμένη υπέρβαση. 

 Στη συγκρότηση της αρχικής ενδεκάδας ο Ραζβάν ασφαλώς δεν έχει πολλες εναλλακτικές και αντίστοιχους προβληματισμούς. Η υποχρεωτική παρουσία του Σβαμπ θα κλείσει το κενό του Κούρτιτς, ενώ στην αντίστοιχη απώλεια του Ζίβκοβιτς, λογικότερη επιλογή θεωρείται αυτή του Μιτρίτσα, εκτός εάν προκύψει η εμμονή του Μουργκ. 

Συνοψίζοντας, δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αετούς του βορρά στην ευρωπαϊκή τους πτήση σήμερα το βράδυ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.