Μεγάλη νίκη της Ρόμα κόντρα στη Γιουβέντους και έπιασε 4άδα

Metrosport Team05 Μαρτίου 2023

Η Ρόμα πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στη Γιουβέντους, στο Ολίμπικο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, με τους "τζιαλορόσι" να πλησιάζουν πάλι τη Λάτσιο και την Ίντερ, ενώ οι "μπιανκονέρι" έμειναν στο -7 από την πρώτη εξάδα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πέτυχε ο Τζιανλούκα Μαντσίνι, οποίος στο 54ο λεπτό βρέθηκε έξω από την περιοχή και με "δυναμίτη" έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σέζνι, κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν το 12ο γκολ του Ιταλού αμυντικού στην Serie A.

Βέβαια, η ομάδα του Αλέγκρι ήταν άτυχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στοχεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια της εστίας των "τζιαλορόσι", από έναν είχαν οι Ραμπιό και Κουαρδάδο (με απευθείας εκτέλεση κόρνερ) και ένα ο σκόρερ της Ρόμα, Μαντσίνι, οποίος παραλίγο να γίνει μοιραίος για την ομάδα του.

Η Ρόμα με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 47 βαθμούς και συγκατοικεί στην 4η θέση μαζί με τη Μίλαν, ενώ βρίσκεται στο -1 και στο -3 από Λάτσιο και Ίντερ αντίστοιχα. Αντίθετα η Γιουβέντους παρέμεινε στην 7η θέση και πλέον απέχει επτά βαθμούς από την έκτη Αταλάντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.