Μεγάλη μαγκιά του Φασούλα το «ναι» που απέσπασε από τον Γκάλη για την ΕΟΚ

Δημήτρης Κανελλάκης26 Αυγούστου 2021

Μάλιστα... Η ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, δηλαδή, θα κάνει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαδικασίας, μέσω της οποίας, παρεμπιπτόντως, προχώρησαν σε αρχαιρεσίες όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες στην Ελλάδα το προηγούμενο πεντάμηνο και εξέλεξαν νέες διοικήσεις χωρίς να υπάρξει ούτε το παραμικρό παρατράγουδο, ούτε η παραμικρή αφορμή η οποία θα έδινε το δικαίωμα να υπάρξουν ενστάσεις και κατηγορίες περί αδιαβλήτου και νόθευσης αποτελεσμάτων, αφήνει στην άκρη την ξεροκεφαλιά, τις εμμονές του, την προσπάθειά του να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην καρέκλα του.

Αφήνει στην άκρη ο Βασιλακόπουλος τις κορώνες για «εκλογικές αεροπειρατείες», για «δημοκρατία με αποκλεισμούς», για «το απόρρητο και το ανεπηρέαστο της ψήφου που δεν διασφαλίζονται» και προχωράει με τον τρόπο που αναθεμάτιζε, καταδίκαζε, καλούσε μέχρι και τον πρωθυπουργό της χώρας να τον σταματήσει.

Αλήθεια, τι άλλαξε και δέχεται τώρα να κάνει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία; Ποιος του εγγυάται ότι τώρα θα είναι αδιάβλητες; Ποιος του υπογράφει ότι τώρα θα διασφαλιστεί το απόρρητο και ανεπηρέαστο της ψήφου; Είναι νόμιμη τώρα και συνταγματική η διαδικασία;

Προσωπικά δεν περιμένω καμία απάντηση από ανθρώπους οι οποίοι τόσο κακό έκαναν στο ελληνικό μπάσκετ τους τελευταίους 7-8 μήνες.

Ευτυχώς για το ελληνικό μπάσκετ αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά στο μέλλον με τα καμώματά τους.

Ευτυχώς η κουβέντα της επόμενης μέρας έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Ποιος θα το περίμενε, ειδικά από αυτούς που ξέρουν λίγο καλύτερα τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, ότι ο Γκάλης θα απαντούσε θετικά, για πρώτη φορά από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε μια πρόταση για να έχει ένα ρόλο, μια θέση στην ομοσπονδία.

Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη η χθεσινή του δήλωση ότι θα είναι δίπλα στον Φασούλα, εφόσον αυτός κερδίσει τις εκλογές, και πολύ μεγάλη μαγκιά της «αράχνης» που έπεισε τον Γκάλη ότι μπορούν να υπάρξουν οι συνθήκες που θα επιτρέπουν την παρουσία του, συνθήκες που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα 20 χρόνια, γι' αυτό κι ο «γκάνγκστερ» έλεγε «όχι» σε κάθε παρόμοια πρόταση που του γινόταν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.