«Μεγάλη εμπειρία για εμάς να αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο υπεύθυνος τύπου της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Μποέμιανς, Λιουκ Οριόρνταν, για τη σύγκρουση με τον Δικέφαλο, τόνισε πως ο Καγκάβα θα αισθανθεί οικεία λόγω των πολλών οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Δουβλίνο ενώ έδωσε την είδηση πως έχει γίνει sold out στα εισιτήρια του πρώτου αγώνα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Χαιρόμαστε πολύ, είναι μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα. χαίρομαι που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη μετά από 2 χρόνια, ήμουν εκεί στο παιχνίδι για το Youth League. Ξέραμε ότι είμαστε δυνατοί, προηγηθήκαμε νωρίς στο Λουξεμβούργο αλλά δεχθήκαμε πίεση. Χθες περίμενα ότι θα κερδίσουμε αλλά όχι με αυτό το εμφατικό 3-0».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι από ανώτερη ευρωπαϊκή κατηγορία, είναι σπουδαία ομάδα. δεν μπορούμε να συγκριθούμε σε κάποιον τομέα, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εχουμε μια νεανική ομάδα και θα είναι τεράστια εμπειρία για να αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξέρουν: «Τον Καγκάβα, έχουμε πολλούς οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ, τον ξέρουν και θα αισθανθεί οικεία».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Εδώ και λίγη ώρα ανακοινώθηκε sold out στα εισιτήρια, 8.000 εκδώσαμε. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για να έρθουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, αυτή είναι η οδηγία της UEFA».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.