«Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που κατέληξε ο Ζερβίνιο στον Άρη, πιθανός προορισμός για Κούρτιτς η Σαμπντόρια»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

«Μεγάλη έκπληξη ένιωσα που κατέληξε ο Ζερβίνιο στον Άρη, πιθανός προορισμός για τον Κούρτιτς η Σαμπντόρια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Σιμόνε Λορίνι. 

«Μεγάλη έκπληξη ένιωσα που έκλεισε ο παίκτης στον Άρη. Ήξερα ότι είχε μία προσφορά από Ελλάδα. Στην Πάρμα ήταν εξαιρετικός με τα στοιχεία που έβγαζε στο γήπεδο. Ήταν εντυπωσιακός και έκανε τρομερές εμφανίσεις. Η αιτία που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Πάρμα ήταν οι κακές σχέσεις με τον προπονητή, αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Έπαιζε εδώ ως δεύτερος επιθετικός και η Πάρμα εκμεταλλευόταν την ταχύτητά και τη δημιουργία του. Του έδινε χώρους για να τρέξει. Σαν άνθρωπος ήταν κλειστός και ντροπαλός. Δεν είχε κάποιο κακό στοιχείο για να σταθώ εκεί και να σας το αναφέρω. Αντιμετώπισε αρκετές τραυματισμούς στην καριέρα του. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κάλιαρι, ήταν το πιο εντυπωσιακό που έχω δει ποτέ μου».

Για τον Κούρτιτς: «Μου έκανε εντύπωση ότι γίνεται συζήτηση να φύγει από τον ΠΑΟΚ μετά από μία τέτοια χρονιά. Θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός προορισμός η Ιταλία για τον ίδιο και συγκεκριμένα η Σαμπντόρια γιατί ο αθλητικός διευθυντής στην ομάδα της Γένοβα είχε τον Γιασμίν στην Πάρμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.