Μεγάλη δωρεά του ΠΣΑΠ στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Χάρης Δημαράς03 Ιουνίου 2020

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τετάρτη (3/6) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μπαντή, αλλά και τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Ντουρμισάι, Ντιγκινί και Μόρα για να παραδώσουν ιατρικό εξοπλισμό στη μάχη που κάνουν τα νοσοκομεία εναντίον του κορωνοϊού.

Το Metrosport.gr και ο Χάρης Δημαράς ήταν εκεί και κατέγραψαν δηλώσεις και όσα συνέβησαν κατά την τελετή παράδοσης του ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας που κοστίζει 16.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα ο ΠΣΑΠ θα παραδώσει ιατρικό εξοπλισμό και σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Ηρακλείου.


Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής δήλωσε: «Νιώθουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και προσφέρουμε στους γιατρούς αυτό το εργαλείο για να κάνουν την δουλειά τους λίγο καλύτερα. Είμαστε αρκετά μέλη του ΠΣΑΠ εδώ, την επόμενη εβδομάδα θα παραδώσουμε εργαλεία και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο».

Με την σειρά του ο κ.Παναγιώτης Μπογιατζίδης, Διοικητής Γ΄Υγειονομικής Περιφέρειας, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ για την βοήθεια και την πρωτοβουλία.

Από την πλευρά ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθάμε, βοηθάμε τους γιατρούς, θα βοηθήσουμε κι άλλα νοσοκομεία της χώρας, είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.