Μεγάλη ανατροπή για την Μπαρτσελόνα στο τελευταίο λεπτό!

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Μαρτίου 2021

Τι κι αν είχε χάσει 2-0 από τη Σεβίλλη στο πρώτο παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα βγάζοντας καρδιά και ψυχή κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο «Καμπ Νου» και να πάρει την πρόκριση μέσω της παράτασης στον τελικό του Copa Del Rey.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 15άλεπτο ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντεμπελέ, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ άφησε άγαλμα τον Βάτσλικ. 


Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες για το 2-0, όμως η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι στο 71΄και είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση-πρόκριση. Ωστόσο, ο Τερ Στέγκεν έπιασε το πέναλτι του Οκάμπος και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Στο 92΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φερνάντο και σα να μην έφτανε αυτό δυο λεπτά μετά δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα (σκόρερ ο Πικέ) και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.


Η ομάδα του Κούμαν μπήκε με την ψυχολογία στα ύψη στο έξτρα ημίωρο και με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου βρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Μπρέιθγουεϊκ, που έκανε το 3-0. Στα εναπομείνατα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι, με την Μπάρτσα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Copa Del Rey.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.