Μεγάλα «διπλά» σε άδειες κερκίδες για Μάντσεστερ και Βασιλεία

Χάρης Εμμανουηλίδης12 Μαρτίου 2020

Με εντυπωσιακές νίκες «απέδρασαν» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βασιλεία, από την έδρα της Λίντσερ και την Αϊντραχτ αντίστοιχα. 

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί το μέλλον των αθλητικών διοργανώσεων, με αυτή την αγωνιστική  για την φάση των «16» του Europa League να γίνεται σε αρκετά γήπεδα χωρίς την παρουσία κόσμου.

Δύο τέτοια παιχνίδια έλαβαν χώρα σε στην  έδρα της Αιντραχν και της Λίντσερ, αμφότερες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν χωρίς την  παρουσία των οπαδών  του λόγω κορωνοϊού και γνώρισαν ήττα.

Ο «σίφουνας» του Μάντσεστερ


Ούτε από επιδημία, ούτε από κορωνοϊό φαίνεται πως καταλαβαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία «σκόρπισε» στους 5 ανέμους την «σταχτοπούτα» Λίντσερ και «κλείδωσε» την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Europa League.

Οι  «Κόκκινοι Διάβολοι» με το γκάζι πατημένο άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιγκάλο. Το γκολ αυτό διαμόρφωσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου,  αλλά τα παιδιά του Σόλτσκιερ είχαν  άγριες διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Χάμες στο 58΄πήρε την ασίστ από τον Ιγκάλο και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον Μάτα στο 83΄να ανεβάζει τον  δείκτη του σκορ στο 0-3.

Τότε ο προπονητής της Μάντσεστερ πέρασε στο γήπεδο τον Γκρινγουντ, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 92΄έγραψε το 0-4. 

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι οι «Μπέμπηδες» θα σταματήσουν εδώ ο Περέιρα έδωσε την «χαριστική βολή» στην Λίντσερ, γράφοντας το τελικό 0-5.  

«Ελβετικό πάρτι»


Η Βασιλεία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Αιντραχτ στην Φρανκφούρτη και πήρε σπουδαίο διπλό που την στέλνει με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τον χορό των  γκολ άνοιξε ο Campo  στο 27΄βάζοντας την  Βασιλεία σε ρόλο οδηγού. 

Ο ίδιος παίκτης από «εκτελεστής» στη συνέχεια έγινε αυτός που μοίρασε τα γκολ για τους συμπαίκτες του. 

Πιο συγκεκριμένα  στο 73΄και στο 85΄μοίρασε ασίστ για τους Μπούα και Φρέι, οι οποίοι έγραψαν  το τελικό 0-3.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.