Medriterranean: Πάμε με φόρμα και γκολ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος06 Φεβρουαρίου 2021

Ακόμη μια αγωνιστική μετά από αγώνες κυπέλλου σε Ισπανία και Ιταλία. Με ψυχολογία ή απογοήτευση για κάποιες ομάδες, με κούραση σίγουρα για όλες όσες συμμετείχαν. Χωρίς και πάλι το πρόγραμμα να είναι πολύ καλό, χωρίς να προκύπτουν πολλές επιλογές, πάμε με τη φόρμα και τα γκολ.

Ντέρμπι έχουμε στην Ιταλία. Η Γιουβέντους μετά το βήμα πρόκρισης (1-2) στο Μιλάνο επί της Ίντερ συνεχίζει να δείχνει πως ανεβαίνει και δεν πρέπει να την ξεγράψει κανείς για το Scudetto. Δύσκολο το ματς με τη Ρόμα που παρ’ ότι έχει τα εσωτερικά της θέματα, στο γήπεδο αποδίδει. Πολύ ανοικτό προς κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι, αρκετά πιθανό να έχουμε γκολ (GG&Over). Η Αταλάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στη Νάπολι για το Κύπελλο (0-0) ήταν καλύτερη και απέναντι στην Τορίνο μπορεί να πετύχει νίκη και με μεγάλο σκορ. Η Νάπολι έχει τρομερή παράδοση με τη Τζένοα που είναι πολύ ανεβασμένη όμως τελευταία. Ίσως χωράει ακόμη και κόντρα στους Παρτενοπέι, αλλά και το GG έχει πολλές τύχες. Παιχνίδι με προοπτικές να έχει γκολ (Over) είναι το Μπενεβέντο-Σαμπντόρια. Ένα στατιστικό με ενδιαφέρον: Ο Κουαλιαρέλα έχει σκοράρει 19 γκολ σε 23 ματς κόντρα σε ομάδες που προβιβάστηκαν στη Serie A.

Στην Ισπανία γυροφέρνει στο Goal Goal το Λεβάντε-Γρανάδα, με ανεβασμένους τους γηπεδούχους και την παράδοση να «δίνει» 5ετία με γκολ και από τους δύο. Θα μείνω περισσότερο στην «αγαπημένη» Σεβίγια του Λοπετέγι η οποία διανύει περίοδο αποτελεσματικότητας και φόρμας. Η Χετάφε πήρε βαθμούς σε ματς που «έπρεπε» και ήταν στα μέτρα της, αλλά παρά την απουσία του Ράκιτιτς στο κέντρο, η τριπλέτα Οκάμπος, Εν Νεσυρί, Σούσο όλο και θα κάνει τη δουλειά της πάλι. Μικρό στήριγμα η νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ επί της Κάδιθ, για όσους «κυνηγάνε» ισοπαλίες, είναι μια υποψήφια αυτή στην Παμπλόνα ανάμεσα σε Οσασούνα και Έιμπαρ, αλλά θα ξαναγυρίσω στην Ανδαλουσία για τη δεύτερη βασική επιλογή από την Ισπανία. Ένα γκολ στην Μπαρτσελόνα που έκανε υπερπροσπάθεια αγωνιστική και ψυχική στο Κύπελλο για να περάσει 3-5 τη Γρανάδα, μπορεί να το πετύχει η Μπέτις, αλλά δεν πιστεύω πως θα μείνουν για παράδειγμα οι δύο τους στο 1-1 (GG&Over). 

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΟΡΙΝΟ    1 & OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ      G/G & OVER

ΣΕΒΙΓΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ               1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.