Medriterranean: Η Χετάφε… ξέχασε πως είναι να σκοράρει κόντρα στην Ατλέτικο!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος13 Μαρτίου 2021

Η παράδοση και η στατιστική είναι αριθμοί που μπορεί να δημιουργούν εικόνες αποτελώντας ενδεχομένως έναν έξυπνο τρόπο να πει κάποιος ψέματα. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο όμως, υπάρχει πρωτίστως η εικόνα. Η Χετάφε έχει να σκοράρει στην εστία της Ατλέτικο από τις 6 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή για 19 ματς δεν έχει βάλει γκολ απέναντί της! Με τα τωρινά δεδομένα, διόλου απίθανο να συνεχιστεί αυτό το τρομερό σερί. Ικανοποιητικό το διπλό των Ροχιμπλάνκος (κοντά στις 1.90), ακόμη ίσως καλύτερο με Under 3,5 (2,30 συνδυαστικά). 

Στο Αλαβές-Κάδιθ έχουμε δύο ομάδες με χαμηλές επιδόσεις επιθετικά που δικαιολογούν το Under, με πολλές ισοπαλίες στην παράδοση (2-6-3) και το 1-1 πιο σύνηθες σκορ (1Χ&Under2,5). Η Μπιλμπάο όσο περνά ο χρόνος θα σκέφτεται ολοένα και περισσότερο τους τελικούς του Απρίλη (μόνο 2 νίκες έχει εκτός), είναι ισόβαθμες με τη Θέλτα (σε τρελό ματς με ανατροπές κέρδισε 3-4 την Ουέσκα) και δύσκολα θα κοιτάξουν ψηλότερα (1Χ&Over1,5). Ζεστά όπως την Ατλέτικο, κρατάω τη νίκη της Σοσιεδάδ (με Over 1,5) στη Γρανάδα που κέρδισε στο EUL (θα έχει το μυαλό της και στο δεύτερο ματς στο Μόλντε), θα έχει κούραση, έχει και ερωτηματικά. Τέλος το Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι Σεβίγια-Μπέτις βρίσκει τους γηπεδούχους σε ντεφορμάρισμα και τους φιλοξενούμενους σε φουλ φόρμα. Ωραίο παιχνίδι αναμένεται, έχει συνήθως γκολ και κάρτες-αποβολές για όσους επιλέγουν τα ειδικά.

Στην Ιταλία από το 2013 ως τώρα η Ουντινέζε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο Λουίτζι Φεράρις και η Τζένοα σκόραρε στα εντός έδρας ματς τους, με εξαίρεση την Ίντερ. Μιλάμε όμως για τις ομάδες με τα λιγότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό δημιουργεί σκέψη για ισόπαλο 45λεπτο. Στο Μπολόνια-Σαμπντόρια έχουμε 5 σερί Over (2-1 στον πρώτο γύρο), δεν έχουμε ισοπαλία στα τελευταία 11 και η Σαμπντόρια έχει να κερδίσει στο Νταλ’Άρα από το 2006 στο Κύπελλο (1Χ&GG). Η Ρόμα θα δώσει μάχη για την 4η θέση, δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο Ένιο Ταρντίνι από την Πάρμα που παλεύει τα τελευταία ματς και ανοίγεται (2&Over 1,5). Θα κρατήσω σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο Τορίνο-Ίντερ (2,00) που έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία σε Μεάτσα και Γκράντε Τορίνο. 

Η Γιουβέντους είναι τουλάχιστον για αποφυγή (ή για κόντρα 1Χ) στη Σαρδηνία, με απογοήτευση και κούραση από τον αποκλεισμό στο CHL. Η Κάλιαρι με Σέμπλιτσι στον πάγκο «ανασταίνεται» (ο Σέμπλιτσι έχει κόψει βαθμούς από τη Γιούβε και με τη ΣΠΑΛ) και δείχνει σε καλή κατάσταση. Πολύ ισοπαλία έχει (και το 1-1 θεωρείται βάσει στοιχηματικών το πιθανότερο σκορ) το Μίλαν-Νάπολι. Ισορροπία στα τελευταία μεταξύ τους (2-4-2), προβληματική εντός εικόνα για τους Ροσονέρι (έχει 3 ματς χωρίς νίκη βάζοντας το ισόπαλο με Ερυθρό Αστέρα), απουσίες αρκετές και κούραση από το ματς στο Μάντσεστερ, ενώ και η Νάπολι δεν είναι στα καλύτερά της για την κόντρα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 2 & UNDER 3,5

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 & OVER 1,5

ΤΟΡΙΝΟ – ΙΝΤΕΡ ANY TIME SCORER ΜΑΡ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.