Στήλες The Mediterranean

«Meditteranean»: Αντίστροφη μέτρηση τίτλου, πριν τον... τελικό

Metrosport Team15 Απριλίου 2023

Μηχανές στο... φουλ σε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στο συνδυασμό τους για τους «ευρωπαίους» προκύπτουν επιλογές. Από την ανάγκη τους για βαθμούς και ολοκλήρωση των στόχων και τη διαχείριση της κούρασης και του rotation. Ξεκινώ από την Ιταλία όπου μια τέτοια ομάδα είναι η Νάπολι. Η ήττα της από τη Μίλαν με 1-0 στο Champions League στο Μιλάνο μεσοβδόμαδα, μένει προς το παρόν πίσω πριν από την ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας. 

Οι Παρτενοπέι μετρούν αντίστροφα για τον τίτλο, χρειάζονται 4 νίκες και υποδέχονται τη Βερόνα. Πιθανότατα να βρουν τη μια εξ αυτών. Η Βερόνα πήρε τη νίκη που ζητούσε πολύ στο φινάλε του αγώνα με τη Σασουόλο και θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι» της. Δεν θα ριψοκινδυνέψει ο Σπαλέτι να χάσει βαθμούς και κλίμα πριν τον... τελικό με τη Μίλαν. Έστω και δύσκολα η Νάπολι μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Στην Απουλία η Λέτσε υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Οι έξι διαδοχικές της ήττες (!) και η νίκη της Βερόνα, την έφεραν στο +5 από θέση υποβιβασμού και προφανώς η καλή της πορεία στον πρώτο γύρο απειλείται μετά την... κατηφόρα των τελευταίων αγωνιστικών. Έχει κάνει όμως καλά παιχνίδια, δεν είναι ομάδα που αξίζει να κινδυνέψει. Φαίνονται λίγες αριθμητικά οι μόλις 2 νίκες που έχει στην έδρα της και η Σαμπντόρια είναι αντίπαλος που «πρέπει» να την κερδίσει για να βάλει «φρένο» και να εδραιώσει την παραμονή της.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ με έναν αγώνα πλέον την εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη, με τον... αέρα του 2-3 μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ, υποδέχεται την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και συνεχίζει στη «μάχη» για την 4η θέση. Δεν θ' αφήσει να πάει... στράφι το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη, φιλοξενώντας τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ που είναι σε μεγάλη ανάγκη μεν για βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως εκτός έδρας και δη στο Θεράμικα δύσκολα θα πάρει κάτι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει το αήττητό της με νίκες και μάλιστα σπουδαίες όπως το 1-2 στο Βαγιέκας επί της Ράγιο. Σε απόσταση... ανάσας οι Ροχιμπλάνκος από τη Ρεάλ, προφανώς και θα επιδιώξει να ξεπεράσει τη μισητή της αντίπαλο. Η Αλμερία έχει τους δικούς της στόχους για την εξασφάλιση της παραμονής στο γκρουπ των ομάδων που δίνουν μεγάλη μάχη, αλλά μακριά από την έδρα της «χάνεται» και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν πάρει κάτι στην έδρα της Ατλέτικο, ειδικά με το σερί και τη σταθερότητα που δείχνει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΝΑΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ 1 & Under 3,5

ΛΕΤΣΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1Χ & Under 2,5

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ 1 & Under 3,5

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 & Over 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.