Mediterranean: Το «εξοχικό» της Ίντερ και το G/G στη Σεβίγια

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος03 Απριλίου 2021

Εθνικές ομάδες… τέλος. Επιστροφή στα Πρωταθλήματα, με 29η αγωνιστική, τελική ευθεία και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο ενόψει.

Στην Ιταλία όλοι οι αγώνες διεξάγονται Σάββατο και πρώτα χρονικά η Μίλαν υποδέχεται την χαλαρή βαθμολογικά Σαμπντόρια, κόντρα στην οποία είχε ντεμπουτάρει στη δεύτερη θητεία του στους Rossoneri ο Ίμπρα και συνδυαστικά με νίκη και σκόρερ τον Σουηδό αποτελεί επιλογή. Πιο «ζεστή» η νίκη της Αταλάντα που κερδίζει μέσα-έξω (εκτός του πρώτου γύρου, 1-1) την Ουντινέζε και κόντρα στην οποιία πέρσι πέτυχε τη δεύτερη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της (7-1). Με ξεκούραστους Ζαπάτα-Μουριέλ και επιθετικό πλάνο Γκασπερίνι μπορεί να βγάλει συνδυαστικά και το Over. Μονόπλευρο ενδιαφέρον υπάρχει και στη Σαρδηνία όπου η Κάλιαρι έχει παράδοση (7-2-2) κόντρα στην αδιάφορη και προερχόμενη από 3 σερί ήττες Βερόνα (έχει και πολλούς αμφίβολους). Η Λάτσιο, αήττητη στο 2021 στο Ολίμπικο κέρδισε κατά σειρά Νάπολι, Φιορεντίνα, Ρόμα, Πάρμα, Σασουόλο, Κάλιαρι, Σαμπντόρια και Κροτόνε και υποδέχεται τη Σπέτσια που έχει σκοράρει σε 13 από τα 16 εκτός έδρας παιχνίδια της (1&GG). 

Δεν θα χαλαστούν από μια συνηθισμένη (1-6-1 στα τελευταία 8) ισοπαλία (έφεραν 1-1 στον πρώτο γύρο) Τζένοα-Φιορεντίνα που δεν δείχνουν να κινδυνεύουν. Στο Derby della Mole η Τορίνο παίζει τα ρέστα της για παραμονή, η Γιουβέντους δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να είναι ποιοτικότερη. Διαιτητής είναι ο Φάμπρι (έπαιξε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1) που βγάζει εύκολα τις κάρτες (51 σε 10 ματς έδειξε στη Serie A), συνήθως γίνεται… σκοτωμός σε Τορίνο-Γιουβέντους και η αποβολή είναι πιθανή (4.00). Τελευταία στάση και σπουδαιότερη στο Νταλ’Άρα. Ή αλλιώς στο… εξοχικό της Ίντερ που έχει να χάσει από το 2002 και μετρά 12 νίκες και 3 ισοπαλίες από τότε! Έχει αποκτήσει φόρα για τίτλο, δεν έπαιξε με τη Σασουόλο, η Μπολόνια δεν «καίγεται» για βαθμούς, αλλά σκοράρει (3-1 στον πρώτο γύρο) και οι τιμές στο 2&GG είναι αρκετά καλές. Μια σκέψη σε σκόρερ στον Λαουτάρο που τον έχει ξεκούραστο ο Κόντε στη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Στην Ισπανία Γρανάδα-Βιγιαρεάλ ετοιμάζονται για τους προημιτελικούς του EUL, οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά σε 5η-6η θέση, είχαν έρθει ισόπαλοι (2-2) στον πρώτο γύρο και το να πετύχουν από ένα γκολ (GG) είναι επιλογή, τη στιγμή που οι στοιχηματικές θεωρούν πιθανότερο σκορ το 1-1. Η Ρεάλ δεν γίνεται να αυτοκτονήσει ενώ είναι «ζωντανή» για τον τίτλο, έχοντας το ματς με τη Λίβερπουλ δεν θα ανοίξει πολύ το παιχνίδι της (1&Under 3,5) περιμένοντας και το Σεβίγια-Ατλέτικο. Μια καλή ισοπαλία που δεν θα τους χαλάσει ιδιαίτερα, σε ούτως ή άλλως «σφιχτό» ματς είναι το Οσασούνα-Χετάφε, καθώς αμφότερες είναι αποδοτικότερες αμυντικά παρά επιθετικά (από το 2013 έχουν να εμφανίσουν Over μεταξύ τους). Κλείνω με το ματς της αγωνιστικής στην Ισπανία όπου οι τιμές στα γκολ του Σεβίγια-Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ελκυστικές. Το να πετύχουν από ένα γκολ στις 2.00 είναι ικανοποιητικό όταν έχουν και οι δύο ποδοσφαιριστές αξίας. Τέσσερις επιλογές στο φιλτράρισμα μεν, αλλά… γούστα είναι αυτά, ο καθένας διαλέγει ότι του αρέσει!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 & ΟVER

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ 2 & G/G

ΣΕΒΙΓΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.