Mediterranean: Τα Combo goal των Ιταλών το στήριγμά μας

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος20 Μαρτίου 2021

Δέκα τελευταίες αγωνιστικές έμειναν σε Ιταλία και Ισπανία. Λιγόστεψαν οι ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, φουντώνει η μάχη στην κορυφή της Ισπανίας, οι θέσεις του CHL στην Ιταλία και η παραμονή και στα δύο Πρωταθλήματα.

Ξεκινώντας από την Ιταλία, πολλά ματς στο πρόγραμμα προϊδεάζουν για Combo Goal. Δεν θεωρώ απίθανο να κερδίσει η Κροτόνε (που ο Κόσμι βάζει την τρέλα του και παίζει επιθετικά φουλ) την Μπολόνια που δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά γκολ εκατέρωθεν και να μη μείνουν στο 1-1, έχει αξία. Πολύ μεγαλύτερη στο GG&O το ματς με μεγάλο ενδιαφέρον Σπέτσια-Κάλιαρι που μπορεί να πάει παντού (2-2 στον πρώτο γύρο), με ένα κλικ παραπάνω στους Σαρδηνούς. Ενδιαφέρον ματς στο Μπεντεγκόντι όπου δεν ξέρουμε αν θα πέσει θύμα της Βερόνα η Αταλάντα ή θα σηκώσει κεφάλι από τον αποκλεισμό, αλλά στριφογυρίζει κι αυτό στο Combo. Μια σκέψη στο 1Χ&O1,5 στην πολύ καλή πορεία τελευταία της Ουντινέζε κόντρα στη Λάτσιο που… κόλλησε στα χιόνια στη Γερμανία και επέστρεψε την Πέμπτη στη Ρώμη. Αν και σκέφτηκα Combo και στο Φιορεντίνα-Μίλαν, το αφήνω στην άκρη, αλλά θα κρατήσω αυτό στο Σαμπντόρια-Τορίνο. Οι Γενοβέζοι «σταμάτησαν να παίζουν» όπως είπε και ο εμβληματικός Κασάνο (και θέλουν ταρακούνημα), η Τορίνο έκανε επική ανατροπή μεσοβδόμαδα 3-2 τη Σασουόλο και έχει ψυχολογία (GG&O). Ποντάροντας στην κούραση της Ρόμα (έχει και κάποιες απουσίες), τη σφαλιάρα που έφαγε από την Πάρμα, σε συνδυασμό με την παράδοση, την πιο ξεκούραστη Νάπολι και το διπλό που πήρε στο Μιλάνο θα πάρω το Χ2&GG στο ντέρμπι του Ήλιου και του εισιτηρίου του CHL.

Στην Ισπανία και η παράδοση και η εικόνα της Θέλτα και η βαθμολογική της θέση, οδηγούν στο ότι μπορεί να σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ, αλλά οι Μαδριλένοι με φόρα από το CHL και κυνηγώντας την Ατλέτικο δεν έχουν περιθώρια (2&GG). Πολύ καλές επιστροφές έχει η Βαλένθια, καλή εικόνα δείχνει εντός έδρας, κουρασμένη και «μεθυσμένη» από την πρόκριση η (χειρότερη εκτός έδρας της LaLiga) Γρανάδα που θα έχει απουσίες και ο 1 σε καλή απόδοση. Δεν είναι τόσο εύκολο για τη Σεβίγια το ματς στο Θορίγια με τη Βαγιαδολίδ και το αφήνω, ενώ σκέψη για χαμηλό σκορ και 1Χ κάνω στο Ουέσκα-Οσασούνα. Για την Ατλέτικο μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι και το ότι την πλησιάζουν απειλητικά Μπάρσα και Ρεάλ δεν υπήρχε καλύτερος αντίπαλος από την Αλαβές εντός έδρας νομίζω (1/1), ενώ και η Μπαρτσελόνα που έχει κάνει τρομερό σερί, είναι σε σημείο που δεν της επιτρέπεται να χάσει στο Σαν Σεμπαστιάν, αλλά για να κερδίσει πιθανώς θα της χρειαστούν γκολ (2&Ο).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ G/G & OVER

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ Χ2 & G/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.- ΑΛΑΒΕΣ 1 ΗΜ. / 1ΤΕΛ.

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ Μ. 2&GG

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.