Στήλες The Mediterranean

«Mediterranean»: Προκλητικό goal goal στο «Σαν Σεμπαστιάν»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023

Καλό Σαββατοκύριακο που έρχεται (επιτέλους) μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2024 και φυσικά πριν από ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο που ακολουθεί. Στις επιλογές που ξεχώρισα αρχικά στην Ιταλία στήριξα τους Μιλανέζους στους αγώνες τους με τους Τορινέζους, ενώ στην Ισπανία κράτησα το προκλητικό goal goal στο Σαν Σεμπαστιάν και τη νίκη με γκολ της Χιρόνα.

Αρχικά στην Ιταλία η Ίντερ ταξιδεύει στο Τορίνο, η οποία μετράει 4 ματς χωρίς γκολ, έχασε το ντέρμπι με τη Γιουβέντους και έχει προβλήματα στα μετόπισθεν. Η Ίντερ επιστρέφει στη Serie A μετά το 2-2 με τη Μπολόνια και δεν έχει περιθώρια για απώλειες ούσα στο -2 από τη Μίλαν και έχοντας 3/3 εκτός έδρας με Κάλιαρι, Έμπολι και Σαλερνιτάνα. Σαφώς είναι πιο δύσκολη αυτή η έξοδός της, αλλά πιστεύω δύσκολα θα αφήσει βαθμούς. Σε συνδυασμό με τον αγώνα που έρχεται κόντρα στη Ζάλσμπουργκ, τη δεδομένα «σφιχτή» Τορίνο, δε βλέπω να πηγαίνει σε ρυθμούς υψηλής έντασης το ματς και η ίδια η Ίντερ.

Στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους στηρίζω τους Ροσονέρι που θα έχουν μεν απουσίες (Μανιάν, Τσουκουέζε, Τεό Ερναντέζ), αλλά και τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν όπως έδειξαν μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ και μετά. Οι Μπιανκονέρι έχουν κερδίσει μόλις μια φορά στα τελευταία 3 χρόνια τη Μίλαν. Θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι θα παίξει (και) για την ισοπαλία όπως έκανε στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα (έχει εκτός Ντανίλο, πιθανώς και τον Κιέζα) και θα το πληρώσει.

Στην Ισπανία μου «κόλλησε» στο μάτι αυτό το 2,40 στο goal goal του Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα. Η Μαγιόρκα παλεύει σ’ όλα τα παιχνίδια της και σκοράρει παντού, όπου κι αν έχει παίξει φέτος μακριά από την έδρα της πετυχαίνοντας 9 γκολ. Προφανώς και είναι πιο δύσκολη έδρα το Σαν Σεμπαστιάν από αυτές που συνάντησε, αλλά και η Ρεάλ Σοσιεδάδ (με ματς στην Πορτογαλία κόντρα στη Μπενφίκα να έρχεται μεσοβδόμαδα) έχει δεχθεί γκολ σ’ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε, εκτός από το ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αξίζει το ρίσκο η απόδοση.

Στο Μοντιλίβι η τελευταία στάση και την καταπληκτική και καθόλου τυχαία δεύτερη Χιρόνα. Μπορεί να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ικανότατη να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και μετά τη διακοπή κόντρα στην προβληματική Αλμερία που δύσκολα θα βρει αντίδραση στο Μοντιλίβι. Στις τελευταίες 6 εξόδους της μετρά 6 over και δεν έχει κάνει διπλό. Στηρίζω Χιρόνα (πέρσι την είχε κερδίσει με 6-2), στηρίζω και τα γκολ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΟΡΙΝΟ - ΙΝΤΕΡ 2 & Under 4,5

ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ G/G

ΧΙΡΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1 & Over 2,5

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.