MEDITERRANEAN: Μια στα πάνω, μια στα κάτω

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος22 Φεβρουαρίου 2020

Μετά το 4/4, η προηγούμενη στήλη άγγιξε πάλι το απόλυτο. Η Σασουόλο αν και πίεσε δεν ανέτρεψε το 0-1 της Πάρμα να μας δώσει νέο 4/4. Στα… καλά έχει αξία να πεις: Μια στα πάνω, μια στα κάτω, έτσι πάει και στο στοίχημα.

Μιας που έγραψα «μια στα πάνω, μια στα κάτω» λέω να ξεκινήσω από την Ισπανία και το Σοσιεδάδ-Βαλένθια. Ναι, η μια (Σοσιεδάδ) είναι στα πάνω της, ξεκούραστη (δεν έπαιξε με Εϊμπαρ), επιθετική και ενθουσιώδης και η άλλη (Βαλένθια) στα κάτω της, με… ντόρτια από την Αταλάντα μεσοβδόμαδα, κούραση και πολλές απουσίες. Μπορεί να πάει το ματς όπως το θέλουν οι Βάσκοι και να κερδίσουν με Over.

Η Θέλτα είναι ώρα να διαψεύσει τη στατιστική που λέει πως με τους δυνατούς της La Liga τα πηγαίνει περίφημα και «κολλάει» στους μικρομεσαίους. Ευκαιρία να κερδίσει τη Λεγκανές, να ανασάνει περισσότερο. Για τη Ρεάλ έρχεται «διαβολοβδομάδα» με Σίτι και Clasico να ακολουθούν. Το Λεβάντε (καλή εικόνα άφησε με τη Βιγιαρεάλ) είχε σκοράρει και στο Μπερναμπέου. Πιθανό GG & Over.

Αλαβές και Μπιλμπάο αναμένεται να έχουν χαμηλό τέμπο αγώνα και ένα ρίσκο στο Χ ημιχρόνου είναι μια σκέψη, ενώ για τους λάτρεις των ισοπαλιών δεν είναι αρνητική η όλη εικόνα (και στατιστικά με 7 εντός για τους γηπεδούχους) για μοιρασιά στο Βαγιαδολίδ-Εσπανιόλ.

Η Χετάφε πείθει πολύ (το έδειξε και με τον Αγιαξ στο Europa League), η Σεβίλλη είναι στα κάτω της (αντίστοιχα το έδειξε με Εσπανιόλ και Κλουζ), ενώ το GG ανάμεσα στην Ατλέτικο που τα έδωσε όλα με τη Λίβερπουλ και τη Βιγιαρεάλ που γενικώς σκοράρει κινείται στο 2.00.

Στην Ιταλία και μόνο… εξ ακοής μια μάχη Αταλάντα-Σασουόλο προδιαθέτει για γκολ. Εκατέρωθεν και πάνω από 2,5. Επιθετικές αμφότερες, χωρίς απουσίες και με θέματα στα μετόπισθεν. Κάπως ανάλογα μετρημένο είναι και το Ρόμα-Λέτσε. Οι αριθμοί του Φιορεντίνα-Μίλαν προδιαθέτουν για Under, όμως η ευστοχία των Βλάχοβιτς-Κιέζα από τη μια, τα τρία σερί ματς που σκοράρει ο Ρέμπιτς και η σταθερή αξία του «Ίμπρα» από την άλλη δημιουργεί καλή… ατμόσφαιρα για GG. Η Λάτσιο ένα γύρο αήττητη παίζει κόντρα στον κακό της δαίμονα, τη Τζένοα, στην έδρα της οποίας τα βρίσκει «σκούρα».

Φέτος όμως είναι… άλλη χρονιά και για τις δύο και οι Ρωμαίοι είναι σαφώς καλύτεροι. Θα κλείσω με το Ίντερ-Σαμπντόρια. Κακοί οι «Νερατζούρι» στο Ολίμπικο, έχασαν έδαφος για το Scudetto και κέρδισαν 2-0 στη Βουλγαρία τη Λουντογκόρετς. Η απουσία του Χαντάνοβιτς είναι εμφανέστατη, ο Ρανιέρι ξέρει την Ίντερ, η Σαμπντόρια θα παίξει και με την κούραση της αντιπάλου της και μπορεί να προσθέσει ακόμη ένα GG στα 4 τελευταία σερί που φέρνει στο Σαν Σίρο. Την Ίντερ όμως δεν την παίρνει άλλη «γκέλα»…

Καλές οι σκέψεις αλλά στο τέλος μετρά αυτό που λέμε η «χημεία». Αν είχαμε αποφύγει το 1&GG της Σασουόλο με την Πάρμα, βάζοντας το αντίστοιχο 1&GG της Βιγιαρεάλ με το Λεβάντε, θα είχαμε για δεύτερη στήλη το 4/4. Ότι θέλει κρατάει ο καθένας, όπως του έρχεται καλύτερα τα ταιριάζει. Έτσι έφτασα σ’ αυτή την τετράδα...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 & OVER

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. GG & OVER

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ GG & OVER

ΙΝΤΕΡ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1 & GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.