Στήλες The Mediterranean

«Mediterranean»: Ματσάρα στη Μόντσα, στη «μέθη» της Μαγιόρκα η Χιρόνα

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Πολύ ωραίο μάλιστα το βλέπω βάσει προγράμματος και ποδοσφαιρικά, αλλά με στοιχηματικές επιλογές.

Στην Ιταλία το πρόγραμμα είναι πολύ «γεμάτο». Θα αναφέρω πως έκανα σκέψεις για τη νίκη της Έμπολι κόντρα στην Κάλιαρι, το goal goal στο Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Μπολόνια και το Under 3,5 της Φροζινόνε επί της Λέτσε. Κράτησα οριακά το καλοπληρωμένο Goal Goal και Over 2,5 της Μόντσα με τη Ρόμα. Πρόκειται για τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες, πέραν των Ίντερ και Μπολόνια στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα. Η Ρόμα πηγαίνει καταπληκτικά με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση της 4ης θέσης, ενώ η Μόντσα με 2 σερί νίκες επί Μίλαν και Σαλερνιτάνα στο Αρέκι, βλέπει προς τα πάνω για. Η επιθετική τακτική του Ντε Ρόσι επιβεβαιώνεται και στους αριθμούς με τα 7 σερί over 2,5, ενώ στη Μπριάντσα η Μόντσα έχει ακόμη ένα μεγάλο ματς, αρκεί να θυμηθούμε πως με Ίντερ (1-5) και Μίλαν (4-2) είχαμε… καταιγισμό. Πιθανό και σε πολύ καλές τιμές το GG&Over 2,5. Κράτησα επιλογή και με Anytime Ντιμπάλα που πέτυχε χατ-τρικ με την Τορίνο και επί Ντε Ρόσι έχει 6 γκολ.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το… θάνατός σου η ζωή μου στο Μπεντεγκόντι. Μπλεγμένη για τα καλά πλέον η Σασουόλο που απέλυσε τον Αλέσιο Ντιονίζι, απέλυσε και τον Εμιλιάνο Μπιγκίκα της πριμαβέρα μετά το 1-6 από τη Νάπολι μεσοβδόμαδα! Στα τάρταρα η ψυχολογία, στα τάρταρα και η βαθμολογική κατηφόρα της. Με 90λεπτο μεσοβδόμαδα και κάκιστο κλίμα, με παρατεταμένη αγωνιστική κατηφόρα, ίσως είναι ευκαιρία της Βερόνα.

Στην Ισπανία στάθηκα στη Χιρόνα που μετά τις εκτός έδρας ήττες από Ρεάλ και Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο και διατηρεί +2 από τη Μπαρτσελόνα στη 2η θέση. Κυρίως όμως θα βρει τη Μαγιόρκα σε… μέθη χαράς από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και κουρασμένη από το 1-1 (5-4 στα πέναλτι) επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είναι κίνητρο η 2η θέση φυσικά για τη Χιρόνα, τα… όπλα της θα τα έχει επιθετικά, βλέπω να παίρνει το ματς.

Μια νίκη στην έδρα της μετά από καιρό αναζητά η Βιγιαρεάλ μετά από 3 σερί ισοπαλίες. Έχει εμφανίσει σαφή βελτίωση το τελευταίο διάστημα και έχει ευκαιρία να ξεφύγει από το γκρουπ των ομάδων που δίνουν μάχη να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Γρανάδα είναι ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια και σκοράρει καλά, έχει 3 σερί ισοπαλίες και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό. Φαίνεται πως… στρώνει η Βιγιαρεάλ μετά το εντυπωσιακό 1-3 στο Σαν Σεμπαστιάν και χρειάζεται πολύ μια νίκη και στο Θεράμικα μετά από καιρό.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΟΝΤΣΑ – ΡΟΜΑ G/G & OVER 2,5

ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1Χ & UNDER 3,5

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1 & OVER 1,5

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΧΙΡΟΝΑ 2

Γράφει ο: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.