Mediterranean: Γκολ στην Ιταλία, χιόνια στην Ισπανία

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος09 Ιανουαρίου 2021

Εχει σχηματιστεί μια εικόνα για τη διαφορά στα Πρωταθλήματα σε Ιταλία και Ισπανία. Την έχουμε παρατηρήσει και στο πρόσφατο παρελθόν. Στην Ιταλία φέτος έχουμε Πρωτάθλημα με πολλά γκολ, με ανοικτές άμυνες. Αντίθετα στην Ισπανία είναι μια σεζόν που τα χαμηλά σκορ εμφανίζονται περισσότερο. Στην αγωνιστική που έχουμε συνυπολογίστε (πολύ σοβαρά) ότι στην Ισπανία επικρατεί σφοδρή κακοκαιρία με χιόνια και θερμοκρασίες ρεκόρ. Ειδικά στη Μαδρίτη όπου για παράδειγμα η Ρεάλ δεν κατάφερε να «πετάξει» για την Παμπλόνα και ταξίδεψε με πούλμαν για να παίξει κόντρα στην Οσασούνα.

Ξεκινώντας από την Ιταλία όπου και θα μείνουμε περισσότερο, η Αταλάντα είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει ξανά πολύ μετά την ισοπαλία με τη Γιουβέντους. Η Μπενεβέντο είναι στις ομάδες με καλή φιλοσοφία για τα αγωνιστικά της δεδομένα, από τις ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά εντός είναι ευάλωτη. Δύσκολα θα ανακόψει την Αταλάντα, τα πολλά γκολ είναι στη λογική του ματς. Η Μίλαν δεν ήταν κακή στο χαμένο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και αναμένω να επανέλθει στις νίκες. Ματσάρα στη Ρώμη ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ. Τα τελευταία 5 μεταξύ τους ματς σε Ρώμη ή Μιλάνο έχουν λήξει ισόπαλα και οι 4 εξ αυτών με γκολ. Καλύτερη επίδοση εντός έδρας η Ρόμα, δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας η Ίντερ, ψιλοσφαγή το ματς, προϊδεάζει για μάχη με πολλά γκολ και εκατέρωθεν. Η Νάπολι με τη νοοτροπία της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για το 1,85 στο Ούντινε. Δίκαιο φαβορί η Λάτσιο κόντρα στην Πάρμα, 0-1, 0-2 και 1-2 την έχει κερδίσει στα τελευταία παιχνίδια της παράδοσης και εκεί αναμένεται να πάει το ματς. Η Γιουβέντους ξαναμπαίνει δυνατά για το Σκουντέτο κι ας είναι πίσω. Η Σασουόλο είναι επικίνδυνη, αλλά μετά από τέτοιο διπλό στο Μιλάνο αν η Γιουβέντους κάνει γκέλα (και με Ρόμα-Ίντερ στο πρόγραμμα) θα είναι αυτοκτονία. Με Over γιατί οι Νεροβέρντι μια χαρά ομάδα είναι. Σπουδαίο και το ντέρμπι της Λιγκούρια ανάμεσα σε Σπέτσια και Σαμπντόρια που έρχονται από μεγάλες νίκες κόντρα σε Νάπολι και Ίντερ (GG+Over) για δύο ομάδες που γενικά σκοράρουν.

Στην Ισπανία η κακοκαιρία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αναβολή αγώνων. Η δυνατή εντός Σεβίγια έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ που έχει ελλείψεις και έχασε τη φρεσκάδα που είχε αρχικά.  Δύσκολα θα χάσει βαθμούς στο κυνήγι της πρωτιάς η Ρεάλ, αλλά λίγο το ταξίδι με το πούλμαν, λίγο και η Οσασούνα που θα προσπαθήσει να κλείσει χώρους, είναι πιθανό να μην έχουμε μεγάλο σκορ (γιατί όχι 0-1, 0-2 για τους σκοράκηδες), ενώ από τα… πολύ μπερδεμένα κυριακάτικα, μια πιθανή ισοπαλία ανάμεσα σε Κάδιθ και Αλαβές (όπως και στο παρελθόν φέρνουν στις δύο έδρες) είναι μια επιλογή.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ G/G & OVER 3,5

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 & OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.