Στήλες The Mediterranean

«Mediterranean»: Φορμαρισμένη η Μπολόνια, χωρίς Λουκάκου-Ντιμπάλα η Ρόμα

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

Τελική ευθεία στο 2023, μετά από ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και με τις «μάχες» σε εγχώριο επίπεδο να εντείνονται. 

Στην Ιταλία πρώτη στάση χρονικά κάνουμε στο Ούντινε όπου τόσο η Ουντινέζε, όσο και η Σασουόλο είναι σε «κακό φεγγάρι» τελευταία όσον αφορά στα αποτελέσματά τους. Η Ουντινέζε διασύρθηκε με 4-0 στο Μιλάνο από την Ίντερ, η Σασουόλο έχασε και από την Κάλιαρι μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα. Είναι όμως ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ, πέντε διαδοχικά Goal Goal η Σασουόλο, 3 στα 4 η Ουντινέζε. Αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές στο Goal Goal, πιστεύω πως θα «φύγει» το ματς και για παραπάνω γκολ. 

Στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα η φορμαρισμένη Μπολόνια υποδέχεται τη Ρόμα. Οι Ρωμαίοι πηγαίνουν μετά από ευρωπαϊκό ματς σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και μάλιστα χωρίς τους Λουκάκου και Ντιμπάλα. Η Μπολόνια παίζει πολύ καλά ειδικά το τελευταίο διάστημα και έχει ευκαιρία να προσπεράσει τη Ρόμα, με δύναμη την έδρα της όπου μετράει πέντε σερί νίκες. Με το ανάλογο ρίσκο στην έδρα για τη φορμαρισμένη Μπολόνια. 

Στην Ισπανία πρώτη επιλογή αποτελεί το παιχνίδι στο Σαν Μαμές, ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο υποδέχεται με καλό σερί, εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα την Ατλέτικο και στο Σαν Μαμές παίρνει νίκες, καθώς χάσει μόνο στην πρεμιερα από τη Ρεάλ. Η Ατλέτικο επίσης σε πολύ καλή κατάσταση με σερί νίκες εκτός της ήττας από την Μπαρτσελόνα τελευταία και σκοράρει σταθερά. Παντού μπορεί να πάει το ματς και η Ατλέτικο έχει χάσει φέτος από Λας Πάλμας και Βαλένθια εκτός, πιο αδύναμες ομάδες από τη Μπιλμπάο. Ενδιαφέρον έχουν οι τιμές στο Combo των goal, που είναι πιθανό σενάριο ανάμεσα σε δύο ομάδες που βγάζουν επιθετικά θετικά στοιχεία και σκοράρουν.

Παρόμοια λογική νομίζω υπάρχει και στο Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ όπου όμως εδώ υπάρχει σαφώς και φαβορί. Η Βιγιαρεάλ έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα μετά την παρουσία του Μαρθελίνιο στον πάγκο θα χρειαστεί το τέλειο ματς για να πάρει κάτι στο Μπερναμπέου. Δύσκολο προφανώς κόντρα στη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι έχουν δώσει δικαιώματα ανασταλτικά και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει και η Βιγιαρεάλ απέναντί τους.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & Over

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ 1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ G/G & Over

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 & G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.