Mediterranean: Αυτές οι δύο έχουν το κίνητρο

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος25 Ιουλίου 2020

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Ιταλία, η κατάσταση είναι... απλή, αλλά και σύνθετη. Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η Τορίνο. Η Γιουβέντους έχασε στο Ούντινε, αλλά θέλει νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 9ο σερί Πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια. Η άλλη θέση που παίζεται είναι η 5η ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι, με τους «Ροσονέρι» φαβορί και επειδή προηγούνται βαθμολογικά και βάσει της εξαιρετικής εικόνας τους μετά την καραντίνα. 

Η τρίτη θέση που παίζεται είναι της παραμονής, κυρίως ανάμεσα σε Τζένοα και Λέτσε. Η Ουντινέζε που κέρδισε την Γιουβέντους έχει κίνητρο νίκης στη Σαρδηνία κόντρα στην κακή και αδιάφορη (και το δείχνει στο γήπεδο) Κάλιαρι για να ξεμπλέξει οριστικά. Πηγαίνει καλά τελευταία και δείχνει ικανή να το πετύχει. Η άλλη ομάδα που καλείται να τελειώσει πριν μπλεχτεί στα σενάρια παραμονής είναι η Τορίνο. Αγωνίζεται στη Φεράρα απέναντι στη ΣΠΑΛ που έχει υποβιβαστεί και κάνει... αγγαρεία στα τελευταία παιχνίδια. 

Δύο δηλαδή ομάδες (Ουντινέζε-Τορίνο) που έχουν κίνητρο, κόντρα σε δύο (Κάλιαρι-ΣΠΑΛ) που περιμένουν να τελειώσει η σεζόν. Η Ρόμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει τη νίκη κόντρα στην Φιορετνίνα ώστε να μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League. Κίνητρο υπάρχει σαφώς για τις Τζένοα και Λέτσε. Πιθανώς μεταξύ τους να παιχτεί η παραμονή. Η Τζένοα κέρδισε ντέρμπι με τη Σαμπντόρια μετά από 4 χρόνια, έχει απόσταση +4 από τη Λέτσε, αλλά υποδέχεται την Ίντερ που αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί, αλλά δεν παεύει να είναι Ίντερ. Αφήστε που... καφενειακά λέγεται ότι ο Κόντε (που προέρχεται από το Λέτσε) θα παίξει για την ομάδα της πόλης του. 

Η οποία Λέτσε θα αγωνιστεί μια μέρα μετά, την Κυριακή (άρα θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Τζένοα), όμως αντιμετωπίζει τη Μπολόνια εκτός έδρας. Μαθηματικά αδιάφοροι οι «Ροσομπλού» αλλά δεν υπάρχει ματς που να παράτησαν. Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βλέπετε... Στα υπόλοιπα ματς ωραίο ζευγάρι για γκολ είναι το Νάπολι-Σασουόλο και το Γιουβέντους-Σαμπντόρια έχει πολύ gg στο παρελθόν του.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ  

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2  

ΣΠΑΛ - ΤΟΡΙΝΟ 2 ΡΟΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1  

ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.