Πότε επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο

Κώστας Πετρωτός13 Μαΐου 2020

Ενα θέμα που από την πρώτη μέρα της επιστροφής του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις απασχολεί τον Αμπέλ Φερέιρα και τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το πώς θα ενταχθεί και πάλι στην ομάδα ο Χοσέ Κρέσπο. 

Όλες τις προηγούμενες μέρες αναζητούσαν λύσεις για τις πτήσεις από την Ισπανία στο ταξίδι της επιστροφής και φαίνεται ότι πλέον δρομολογείται λύση για να είναι πίσω στην Θεσσαλονίκη ο έμπειρος αμυντικός πριν τις 25 Μαΐου.

Με βάση την έρευνα που έχει γίνει, το πιθανότερο δρομολόγιο θα είναι μέσω Γερμανίας, προς την οποία οι πτήσεις από την Ισπανία είναι συχνές.

Φυσικά, υπάρχει και το ζήτημα της καραντίνας των 14 ημερών στην οποία θα πρέπει να μπει ο Ισπανός από την ώρα που θα επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ ήδη καταστρώνει το πλάνο δουλειάς για τη συγκεκριμένη περίοδο. 

Το αν τελικά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, εφόσον διεξαχθούν αγώνες, είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα με βεβαιότητα και θα κριθεί όταν έρθει πίσω στην Θεσσαλονίκη και αρχίσει να δουλεύει υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.