Μέχρι τέλους για Ματέο ο Άρης!

Γιώργος Στράντζαλης14 Σεπτεμβρίου 2020

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, φέρεται να είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Κάτι για το οποίο η “Μ” σας είχε προϊδεάσει ακριβώς μία εβδομάδα πριν. Την περίπτωση του Αργεντινού την έχει επωμιστεί από την πρώτη στιγμή ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Αυτός κάνει τις επαφές μαζί του, αυτός είναι που θα κάνει και την τελική… κίνηση για τη μεγάλη υπέρβαση της φετινής μεταγραφικής σεζόν. 

Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του, αλλά και από της ομάδας, δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια και οι Κιτρινόμαυροι θα επιμείνουν μέχρι τέλους ώστε να επιτευχθεί το “deal” με τον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης παραμένει εκτός πλάνων του Στάνκοβιτς και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Βέβαια, από την πλευρά τους οι Σέρβοι θέλουν κι αυτοί να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την καλύτερη δυνατή οικονομικά πρόταση, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση που να τους ικανοποιεί. 

Στον Αρη παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα στενά τις εξελίξεις, περιμένουν… στη γωνία και μέχρι την ύστατη στιγμή των μεταγραφών, ήτοι σε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες, θα επιχειρήσουν την υπέρβαση ενισχύοντας το ρόστερ και ανεβάζοντας ένα κλικ πάνω την ατομική ποιότητά της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο βαθμός δυσκολίας στην περίπτωση του Ματέο βέβαια παραμένει υψηλός, ΄λόγω του συμβολαίου του με τον Ερυθρό αλλά και τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας, για αυτό και ουδείς είναι σε θέση να προεξοφλήσει το μέλλον των συζητήσεων που γίνονται με την πλευρά του Αργεντινού. Το ενδεχόμενο πρόκρισης του Αρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, πάντως, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις με τον Ματέο.

Στις άμεσες προτεραιότητες του Αρη για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, είναι η απόκτηση δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Εκεί έχουν εστιάσει τις τελευταίες ώρες το μεταγραφικό τους ενδιαφέρον οι Κιτρινόμαυροι, αναζητώντας έναν αμυντικό με εμπειρία και συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ισάξια των Ντάτκοβιτς και Ροζ. Μάλιστα, δεν μιλάμε για μία συμπληρωματική κίνηση που θα γίνει στο ρόστερ, αλλά για μία κίνηση με την προοπτική να συμπεριληφθεί άμεσα στα βασικά πλάνα του Ένινγκ. Αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Γερμανός, είτε για τη θέση του Ροζ είτε για του Σάκιτς.

Μετά το “ναυάγιο” των συζητήσεων με τον Χατζισαφί, ελέω Τράκτορ, στον Αρη δεν έχουν αποφασίσει 100% αν θα κάνουν κίνηση τελικά για αριστερό μπακ. Προτεραιότητά τους είναι η ενίσχυση στα στόπερ, οπότε κίνηση για μπακ-απ του Γκάνεα θα γίνει μόνο εάν βρεθεί κάτι αξιόλογο και προσιτό οικονομικά. Ούτως ή άλλως, υπάρχει η επιλογή του Σενγκέργκη αλλά και άλλοι παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν εκ των έσω την συγκεκριμένη θέση.

Δημοσίευμα από τον Ιράν κάνει λόγω για ενδιαφέρον του Αρη για τον 21χρονο επιθετικό της Τράκτορ, Ρεζά Αζαντί. Οι Κιτρινόμαυροι ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν το δημοσίευμα. Ο Αζαντί αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου ο Αρης έχει δύο παίκτες (Λόπεθ, Μάνος), οπότε αν κι εφόσον γίνει κίνηση για τον Ιρανό περισσότερο θα είναι (θεωρητικά) μία κίνηση-επένδυση για το μέλλον και όχι τόσο για τον φετινό βασικό κορμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.