Με υπογραφή Ουάρντα το τρίποντο του ΝΠΣ Βόλου

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Οκτωβρίου 2020

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλου ο Αμρ Ουάρντα κατάφερε να βρει δίχτυα και να οδηγήσει στη νίκη τους Θεσσαλούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα και στο πρώτο μέρος, όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR.

Οι νεοφώτιστοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παμλίδη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και μάλιστα σκόραραν με τον Ουάρντα στο 23΄, όμως το γκολ του Αιγύπτιου ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR. 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι Θεσσαλοί έφεραν το ματς στα ίσα χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαριέντος στο 56΄.

Οι παίκτες του Λόπεθ εξακολουθούσαν να πιέζουν για να ένα δεύτερο τέρμα, ο ΠΑΣ προσπαθούσε με στατικές φάσεις να προκαλέσει προβλήματα, όπως στην κεφαλιά του Παντελάκη στο 68΄ που απομακρύνθηκε πάνω από τη γραμμή από τους αμυντικούς του Βόλου και τελικά ήρθε ο Ουάρντα στο 77΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαριέντος να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του!

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Bόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Τσοκάνης (37’ λ.τρ. Περέα), Ριένστρα, Μαρτίνες (92’ Nίνης), Ουάρντα, Μπαριέντος, Δουβίκας (80’ Κιάκος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (89’ Μπρένερ), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Σιόντης (81’ Ντομίνγκες), Κάστρο, Καρτάλης (82’ Ελευθεριάδης), Νάουμετς (61’ Λέο), Παμλίδης, Κριζμάν.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.