Με Τσιγγάρα και Κούτσια ο ΠΑΟΚ Β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου!

Χάρης Εμμανουηλίδης27 Νοεμβρίου 2021

Με δύο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος βρισκόταν υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ Β΄ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου το μεσημέρι της Κυριακής (14.45, Metropolis 95.5, Metrosport.gr) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, καθώς ο Γιώργος Κούτσιας και ο Θεοχάρης Τσιγγάρας θα παίξουν με τη δεύτερη ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του Κυριάκου Γιαξή και του Τίτου Κουτεντάκη που είναι τραυματίες, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και ο Πέτρος Καλουτσικίδης.

Αναλυτικά το training report του ΠΑΟΚ Β΄:

Με τον Γιώργο Κούτσια και τον Χάρη Τσιγγάρα στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής (14.45) στο γήπεδο του Μακεδονικού, τον Απόλλωνα Πόντου στο εκτός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Εκτός του Κυριάκου Γιαξή, που υπέστη εξάρθρωση ώμου και του επίσης τραυματία στο γόνατο Τίτου Κουτεντάκη, το τεχνικό επιτελείο έχει τους πάντες στη διάθεσή του.Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, η οποία περιελάμβανε ταχύτητες, rondo, παιχνίδι σε μικρό χώρο και ολοκλήρωση στατικών φάσεων, το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β, λοιπόν, αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Τσιγγάρας , Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Κούτσιας , Καλουτσικίδης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.