Με τρεις αγώνες ξεκινάει η 4η αγωνιστική της Super League 1

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Super League 1 ξεκινάει σήμερα (10/9) με τρεις αναμετρήσεις, με το παιχνίδι στην Κρήτη να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:30), στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", και η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει να συνεχίσει την πορεία προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μετά την εκτός έδρα νίκη στο Βόλο. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τη νίκη επί του Άρη βρίσκεται στην 5η θέση και θα προσπαθήσει να παραμείνει στα πρώτα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 19:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, έχοντας μια ισοπαλία και δύο ήττες, οπότε η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι μια ευκαιρία και για τους δύο για να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Τέλος, στις 21:30 ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ψάχνοντας την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν, με τους Περιστεριώτες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και να παραμείνουν στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.