Με τον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσέιγ

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (30/11) για την Μασσαλία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρσείγ (1/12, 22.00)  για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών θα είναι κανονικά ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ωστόσο θέλει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του. Άλλωστε ο Γάλλος επιθετικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα την Μασσαλία καθώς πέρασε πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια στον γαλλικό νότο. 

Εκτός έμειναν οι Χασάν, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Μασούρας: «Μόνο με νίκη θα είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο άσος του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μασσαλία ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, για αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το που έχει επικεντρωθεί ο προπονητής για το αυριανό ματς: «Επειδή είναι και λίγος ο χρόνος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε προλάβει να καταστρώσουμε πλήρως τα σχέδια μας, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.