Με τον Κούτσια βασικό και σκόρερ η Κ19 του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης22 Ιανουαρίου 2022

Την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του είχε ο Γιώργος Κούτσιας αγωνιζόμενος με την Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΝΠΣ. 

Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ματς του ΠΑΟΚ Β’ με τα Τρίκαλα λόγω κρουσμάτων Covid στην ομάδα της Θεσσαλίας ενίσχυσε σήμερα την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά στο εκτός έδρας ματς που ήρθε να βάλει τέλος σε ένα σερί αγωνιστικής απραξίας στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε νικητής στη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 3-0 του αντιπάλου του. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ μετρά 27 βαθμούς σε 14 παιχνίδια και για την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Σουρωτή. 

Το σκορ άνοιξε στο 31′ ο Κούτσιας με ωραία ατομική ενέργεια και στο 38′ ο Μπάμπουρας έγραψε το 0-2, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κεδίκογλου. 

Ανώτερος και στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, αύξησε τη διαφορά στα τρία τέρματα, με ένα υπέροχο σουτ του Τσίκου από πλάγια θέση, στο 68′. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας (72′ Κιτσάκης), Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Ζίλο, Ρούμιαντσεβ (72′ Γκούμας), Μπάμπουρας (72′ Σμυρλής)’ Τσίκος, Κούτσιας, Καλόγηρος (80′ Γκαρνέτας), Κεδίκογλου (61′ Σπυράκος).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.