Με τον Κατσαμπή στον πάγκο για τη νίκη ο Ηρακλής

Χρήστος Λιάπης09 Δεκεμβρίου 2022

Με τον Τάσο Κατσαμπή στον πάγκο της ομάδας ο Ηρακλής θα υποδεχτεί σήμερα στις 15:15 την Βέροια. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΤ3 και παρά το ακατάλληλο της μέρας και της ώρας οι κυανόλευκοι θα έχουν τον κόσμο στον πλευρό τους προκειμένου να τους δώσει την ώθηση για να πάρουν τη νίκη.

Η αναμέτρηση είναι σημαντική για τους κυανόλευκους που θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό Β’ και Μακεδονικό.Η διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και λογικά ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ονόματα υπάρχουν αρκετά στην λίστα των ανθρώπων του Ημίθεου, αλλά αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση από την στιγμή που δεν έχουν προχωρήσει περιπτώσεις όπως αυτή του Ταουσιάνη. Με αυτά τα δεδομένα στόχος αποτελεί να έρθουν οι τρεις βαθμοί για να μπορέσει η ομάδα να πάρει βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Στην αποστολή είναι Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Πανάγου, Σγουρής, Χρουσιελ, Χειρίτραντας, Κωστούλας, Βιτλής, Σενγκιέργκης, Σιούτας, Τότσκα, Τόμας, Κραγιόπουλος, Δοιρανλής, Σίλβα, Πατράλης, Μπαλικτσής, Δόρης, Αλεκσιτς, Μελούνοβιτς, Γιουμπιτάνα, Μανουσάκης, Κουντουριώτης.

Συζήτηση με Βόκολο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθαν χθες οι ιθύνοντες του Ηρακλή με τον Λεωνίδα Βόκολο. Εγινε μια ανίχνευση των προθέσεων του όπου διαπιστώθηκε μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, αλλά θα υπάρξει και νέα επικοινωνία. Ο Ελληνας τεχνικός ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Καλλιθέα έθεσε ως όρο να είναι τουλάχιστον ένα χρόνο στην ομάδα και να μην αποτελέσει προσωρινή λύση. Αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και να μπορέσει να δείξει αυτά που θέλει ως προπονητής. Ο Βόκολος την περίοδο 2021-2022 σε 32 αγώνες Πρωταθλήματος στην Καλλιθέα είχε 19 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ στο κύπελλο είχε μια νίκη και μια ισοπαλία. Φέτος στο Πρωτάθλημα είχε δύο νίκες και μια ήττα και στο κύπελλο δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά για τη Βέροια, στην αποστολή o υπηρεσιακός προπονητής Γιάννης Ματζιαρίδης πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Τασιόπουλος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Παπατζίκος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Μασούρας, Κατσούκης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Φασίδης. Τραυματίας είναι ο Παπαχρήστος. Στο προσκήνιο για το πόστο της τεχνικής ηγεσίας είναι τα ονόματα των Λεωνίδα Βόκολου, Απόστολου Χαραλαμπίδη και Τιμόθεου Καβακά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.