Με τον δικό τους τρόπο...

Νίκος Κουλιανός08 Ιουλίου 2020

Το σημερινό μας πρόγραμμα έχει πολλά και δυνατά φαβορί. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν στην πλειοψηφία τους και λογικά θα κερδίσουν με τον δικό τους τρόπο, καθώς το στυλ διαφέρει από σύλλογο σε σύλλογο. Μαζί με τις φαβόρες, μπόνους και δύο χινάρια από την Β Ισπανίας, που πλησιάζει προς το τέλος της και τα …γάλατα έσφιξαν!  

• ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Η Τραμπζον πέρασε από την έδρα της Γαλατά κι έπεισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει σε ησυχία την Μπασακσεχίρ. Το κυνηγητό τους θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Απέναντι στην εξαιρετική Αντάλια οφείλει να είναι και πάλι αλάνθαστη. Λογικά θα την κερδίσει με σκορ και θέαμα, καθώς μπορούν να βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι.  

• ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΤΟΥΝ: Όσο βλέπει την πλάτη της Σεν Γκάλεν, η Γιουνγκ Μπόις οφείλει να είναι αλάνθαστη. Το ματς με την Τουν είναι στα κυβικά της και περιμένουμε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Η Τουν ωστόσο είναι σε θέση να βγάλει τουλάχιστον ένα γκολ για να μας δώσει τον άσο με g/g, που καλοπληρώνει.

• ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν συμπληρώνει ούτε αποστολή. Κάνει αγγαρεία πλέον στα πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει απλά να διατηρήσει το αήττητο. Ο Μάρτινς ξεκουράζει πολλά από τα αστέρια του ενόψει ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα κι έτσι θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν, χωρίς ωστόσο να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Διπλό συνδυαστικά με under 3,5, κρατάμε.  

• ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Η Αταλάντα και ο Γκασπερίνι ξεκούρασε πολύ κόσμο με την Κάλιαρι, ωστόσο πήρε ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο. Πλέον θα χει πολύ κόσμο φρεσκαδούρα και με δεδομένο ότι θέλει να τερματίσει στην τριάδα δεν θα κάνει στάση ούτε με την Ντόρια. Ο άσος συνδυαστικά με το over έχει αξία καθώς αναμένεται να βοηθήσουν και οι Γενοβέζοι .

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Τοπικό ντερμπάκι της Βαρκελώνης, όπου αναμένεται να δούμε πολλά με λίγα. Η Μπάρτσα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μέχρι τέλους, ενώ η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε πλέον και μαθηματικά. Ο άσος συνδυαστικά με over 3,5, έχει στοιχηματική αξία.  

• ΜΑΛΑΓΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα παιχνίδι για τα μεγάλα σαλόνια, ωστόσο οι άλλοτε κραταιές ομάδες παλεύουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες υποβιβασμού στη Β΄ Ισπανίας. Στο μεταξύ τους παιχνίδι ο βαθμός δείχνει συμβιβαστικός και τους κρατά πάνω από την ζώνη. Περιμένουμε ελάχιστα ρίσκα και με λίγη τύχη στην ροή του αγώνα, τα σπαθιά θα περάσουν.  

• ΠΟΝΦΕΡΑΔΙΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ: Θεωρητικό φαβορί η Πονφερντίνα, που δεν είναι ωστόσο καλά και απέναντί της μια ομάδα που παίζει το τομάρι της κάθε αγωνιστική. Είδαμε την Λουγκο να βγάζει χαρακτήρα και με την Αλκορκόν. Το ίδιο θα κάνει στην Πονφεράδα. Ο βαθμός δεν θα κακοπέσει και στις δύο ομάδες την δεδομένη στιγμή καθώς και οι γηπεδούχοι θέλουν ακόμα πονταλάκια για να σωθούν και μαθηματικά. Καλό βόλι…  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.