Με τον αγαπημένο του αριθμό στην πλάτη ο Καγκάβα!

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ο Σίντζι Καγκάβα αποτελεί τη μεταγραφική «βόμβα» του ΠΑΟΚ για το... παράθυρο ενίσχυσης του Ιανουαρίου, με τον Ιάπωνα μέσο να ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να «πατήσει» αύριο (26/1) για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να υπάρξει ιδιωτική πτήση που θα μεταφέρει τον παίκτη, ώστε να  γλυτώσει την όλη ταλαιπωρία που υπάρχει κατά την διάρκεια της  εποχής του COVID-19.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συζητήσει λεπτομερώς με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, και ένα από τα πράγματα τα οποία έπεσαν στο τραπέζι ήταν ο αριθμός φανέλας που θα φοράει στη νέα του ομάδα. Και η επιλογή; Εύκολη για τον Ιάπωνα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το αγαπημένο του «23» ήταν διαθέσιμο.

Ο Καγκάβα έβαλε για πρώτη φορά στην πλάτη το «23» όταν εντάχθηκε στη Ντόρτμουντ, με τον ίδιο από τη σεζόν 2010-11, να το αποχωρίζεται μόνο για 4 σεζόν, τρεις εκ των οποίων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα μία κατά την επιστροφή του στον Γερμανικό σύλλογο, όταν είχε το «26» και το «7», αντιστοίχως.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.