ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Βιεϊρίνια και στην... κληρωτίδα

Γιώργος Ζαΐρης16 Μαρτίου 2021

Στις 13:00 θα γίνει παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα μάθει ποια από τις ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η ομάδα που θα πρέπει να αποκλείσει μέσα από διπλές αναμετρήσεις για να βρεθεί στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαϊου. Η ΕΠΟ έχει ορίσει τις πιθανές ημερομηνίες των αγώνων της ημιτελικής φάσης και αυτές είναι στις 2 ή 3 ή 4 Απριλίου ενώ οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 ή 28 ή 29 Απριλίου.

Επομένως, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί πριν από την διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σήμερα και μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις προσπαθώντας να ανασυνταχθεί και γνωρίζοντας πλέον πως το Σαββατοκύριακο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα του μίνι Πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Βιεϊρίνια που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τένοντα του ποδιού του και μένει να φανεί αν αυτός ο τραυματισμός είναι ικανός να τον κρατήσει μακριά από την πρεμιέρα των πλέι οφ. Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει «καθαρός» από κάρτες στους αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.