Με το μυαλό στη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Metrosport Team16 Μαΐου 2020

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στη Super League που ανάμεσα στα άλλα αναμένεται να αποφασίσει και για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος, αν και θεωρείται βέβαιο πως θα προγραμματιστεί για το διήμερο 6-7 Ιουνίου

Η ολοκλήρωση της σεζόν (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) είναι το επικρατέστερο σενάριο αφού πλέον αυτό συμβαίνει στα περισσότερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης με κάποιες φυσικά εξαιρέσεις. Από τη στιγμή που η Υγειονομική Υπηρεσία έχει δώσει και τις κατευθυντήριες γραμμές, όλα δείχνουν ότι τον Ιούνιο η μπάλα θα στηθεί ξανά στη σέντρα και αυτό είναι που επιθυμούν και άλλωστε το έχουν εκφράσει και δημόσια. Με αυτό άλλωστε το σκεπτικό εδώ και μέρες ο Αμπέλ Φερέιρα έχει βάλει στις προπονήσεις το τακτικό κομμάτι ώστε να έχει τους ποδοσφαιριστές του όσο το δυνατόν πιο έτοιμους μέχρι να έρθει αρχικά η στιγμή που οι προπονήσεις θα επιστρέψουν στην κανονικότητα αφενός και αφετέρου θα αρχίσουν και οι επίσημοι αγώνες. Τα κίνητρα για τους παίκτες είναι ισχυρά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Στο Πρωτάθλημα θέλουν σε πρώτη φάση να υπερασπιστούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο του CHL και να έχουν τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών καθώς θυμίζουμε ότι η τιμωρία των -7 μπορεί να ανατραπεί στο CAS. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο και είναι ένα βήμα πριν από τον τελικό καθώς στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό είχαν κερδίσει με 3-2. Η ουσία είναι πως από τη Δευτέρα όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και ο Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του δεν θα κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.