Με το μαχαίρι στο στόμα…

Νίκος Κουλιανός20 Ιουνίου 2020

-Το κουπόνι μας έχει γεμίσει πλέον ασφυχτικά. Η επιστροφή της Αγγλίας και της Ιταλίας στο κουπόνι μας , δίνει άλλο κύρος κι άλλο πρεστίζ, όσον αφορά την ποιότητα των αγώνων, ωστόσο καλό θα ήταν στα πρώτα παιχνίδια τους να είμαστε παρατηρητές. Οι ομάδες έρχονται από αγωνιστική απραξία και όλα είναι πιθανά. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

-ΟΥΡΑΛ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Η Ουράλ στο φινάλε του πρωταθλήματος (ακόμα 8 αγωνιστικές), θα ψάξει μερικά πονταλάκια ακόμα για να σωθεί και μαθηματικά. Η Ρούμπιν Καζάν είναι από τις ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση και κάθε ματς είναι κομβικό. Ο βαθμός δεν θα της κακοπέσει με την δυνατή Ουράλ. Πάμε με τα σπαθιά ποντάροντας αρκετά και στην αγωνιστική απραξία των ομάδων.

-ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Εσπανιόλ μπήκε μετά την διακοπή με το μαχαίρι στο στόμα. Μετά την εύκολη νίκη επί της Αλαβές, πήρε παλικαρίσια ισοπαλία εκτός έδρας με την Χετάφε, παρότι έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 16ο λεπτό! Περιμένω απέναντι στην σχετικά …βολεμένη βαθμολογικά Λεβάντε, να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και να μας δώσει ακόμα έναν καλοπληρωμένο άσο, μαζί της.

-ΜΑΪΝΤΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Η Μάιντς εκμεταλλεύτηκε άριστα το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ ήταν χαλαρή και αδιάφορη στην Βετσφαλία και πήρε ένα μεγάλο διπλό παραμονής. Ουσιαστικά ψάχνει έναν βαθμό σε δύο ματς, για να σωθεί και μαθηματικά. Η Βέρντερ με την σειρά της παίζει χωρίς αύριο και θα ψάξει να κάνει την δική της βαθμολογική υπέρβαση. Θα ρισκάρουμε στο μεγάλο κίνητρο και την φανέλα της Βρέμης, διπλό! Μαζί μας και η παράδοση…

-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.:Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε και στο «Σίζενχαϊμ», καθώς η φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ με νίκη κλειδώνει κατά μεγάλο ποσοστό ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στόχος των «μπλε» ωστόσο είναι να αποφύγει την 7η θέση για να μην ξεκινήσει νωρίς τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η Ουνιόν μετά την νίκη επί της Πάντερμπορν σώθηκε και μαθηματικά. Άσος και over 2,5 συνδυαστικά.

-ΑΕΚ – ΑΡΗΣ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε κι εδώ. Η ΑΕΚ είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς, ωστόσο ο Άρης είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές μεσοεπιθετικά και θα παίξει χωρίς άγχος. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, καθώς έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το επεισοδιακό 2-1 του ΟΑΚΑ πριν 3μησί μήνες. Η βασική μας επιλογή το αμφίσκορο!

-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Άστραψε και βρόντηξε η αρμάδα του Σιμεόνε στη Παμπλόνα, καθώς η Ατλέτικο έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Με αυτό το τρίποντο έπιασε και πάλι τετράδα και στόχος των «ροχιμπλάνκος» είναι να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Η Βαγιαδολίδ είναι από τις ομάδες που μπήκαν καλά μετά την καραντίνα, ωστόσο κάθε φορά που πηγαίνει στην Μαδρίτη, την πιάνει ζαλάδα. Βασική μας επιλογή ο άσος συνδυαστικά με το no goal!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 & Ν/G

TRIXIE

ΟΥΡΑΛ Χ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 & OVER – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Καλό βόλι…

Φωτο betty

Λεζάντα: Νίκο μου εγώ θα ρισκάρω και με την Σαραγόσα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.