Με το μαχαίρι στα… δόντια ο Άρης για την πρόκριση

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Ο Αρης δεν έχει περιθώρια να λογαριάσει τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να διασώσει την αγωνιστική χρονιά του.

 Για να το καταφέρει θα πρέπει να προκριθεί σήμερα (20:00) έναντι της Λαμίας και φυσικά να βρει το πρώτο γκολ του εντός του 2022.

Το απελπισμένο κυνήγι αυτού στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων δεν οδήγησε σε ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς το 0-0 του «Κλ. Βικελίδης» δεν άφησε απλά ανοιχτούς τους λογαριασμούς αλλά αφαίρεσε αρκετές πιθανότητες από τον Αρη, ασχέτως του ότι διατηρεί τον τίτλο του φαβορί.

 Αυτόν υποχρεούται να αποδείξει στο γήπεδο απέναντι στη σκληροτράχηλη Λαμία η οποία του δημιουργεί προβλήματα. Ο Ακης Μάντζιος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αποστολή – ήταν δεδομένη η παρουσία του Χουλιάν Κουέστα ασχέτως του ότι θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Μάριος Σιαμπάνης καθώς ο Ισπανός δεν είναι έτοιμος – και σκοπεύει να κάνει το ίδιο και στην ενδεκάδα. Στην πραγματικότητα, θα προχωρήσει μόνο στις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Σαν αυτή στον άξονα της μεσαίας γραμμής με την επιστροφή του Μπαντού Ντιαγέ αντί του Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος ήδη προπονείται με την εθνική Αυστραλίας. Βέβαια, από τον Σενεγαλέζο υπάρχει απαίτηση παρουσίασης κάτι ανώτερου (ποιοτικά) από αυτό που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής. Παρτενέρ του θα είναι ο Λούκας Σάσα, ενώ στην τετράδα της άμυνας πρόκειται να μπει ο Κρίστιαν Γκάνεα μαζί με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Σούντγκρεν.

Ο Μπερτόγλιο θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και το ερώτημα έχει να κάνει με τις πτέρυγες. Λογικά, στην επιστροφή του ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστεί στη μία πτέρυγα. Ποια θα είναι αυτά θα εξαρτηθεί από τον ποδοσφαιριστή που θα έχει απέναντί του. Ο Μάντζιος καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Μπρούνο Γκάμα, Χουάν Ιτούρμπε. Ο πρώτος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε ότι αφορά τη Λαμία, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος, ο Αραμπούλι υπολογίζεται να αρχίσει το παιχνίδι. Στην τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει κάτι με τους Τζανετόπουλο, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης και Σαραμαντά. Ερωτηματικό υπάρχει για τον άξονα μεταξύ του πιο ανασταλτικού Τζανδάρη και του πιο δημιουργικού Νούνιεθ, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο δεύτερος. Ο Τιρόνε έχει σίγουρη θέση στον άξονα όπως και ο Ρόμανιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.