Με το κίνητρο του «διψασμένου» Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2022

Σπουδαίες αναμετρήσεις, μεγάλα ματς-κριτήριο για τη συνέχεια και… τίτλοι κρίνονται σήμερα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το Betshow.com αναλύει όλα τα δεδομένα για τις τελικές επιλογές.

Ο Γιώργος Πετρίδης βάζει στη «ζυγαριά» του Betshow.com την καλή μεν εικόνα του πειστικού Παναθηναϊκού, αλλά και το κίνητρο του «διψασμένου» Ολυμπιακού που έχει μείνει χωρίς τίτλο από το 2017 και στον σημερινό τελικό προβλέπει νικητές τους «ερυθρόλευκους» & under 156,5.

Ο Φώτης Πλιάκος έχει ξεχωρίσει στο Betshow.com βάσει του ρεπορτάζ συγκεκριμένες πολλές αγωνιστικές απουσίες, συνήθη επιστροφή σε εγχώρια ματς με άσχημα αποτελέσματα μετά από ευρωπαϊκά και δίνει τα «φώτα» του στην Ιταλία.

Ο Νίκος Κουλιανός περιμένει στο Betshow.com να δώσει συνέχεια μια πολύ ιστορική ομάδα στον αγώνα επιβίωσης που πραγματοποιεί (με τρεις σερί νίκες) και να προσθέσει κι άλλους βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Γιώργος Μάντζιος βλέπει στο Betshow.com πολύ καλοπληρωμένο over στο Βέλγιο με την παράδοση και τους αριθμούς να είναι «σύμμαχοι» στην επιλογή του, ο Θανάσης Κυλώνης αναμένει στο Betshow.com επίσης γκολ, πολλά και εκατέρωθεν στην Ισπανία και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει στο Betshow.com να αλλάξει χέρια η κορυφή στην Ιταλία, αλλά να μη μείνει ανέπαφη η εστία της νέας πρωτοπόρου.

Πανέτοιμοι για ακόμη μια μέρα με τις επιλογές τους Φρουρός και Καρτάκιας δίνουν το δικό τους ξεχωριστό Betshow.com και το Live Chat σας περιμένει όλους για πολλές επιλογές στη διάρκεια των αγώνων!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.