Με το «καλημέρα» ο Λουτσέσκου έδειξε πόσο πολύτιμος του είναι ο Κούρτιτς

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουλίου 2021

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και έκπληξη. Λίγες ώρες μετά την δήλωση που έκανε ο Σλοβένος μέσος πως είχε έναν μήνα να ακουμπήσει μπάλα, χθες συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής.

 Το σίγουρο είναι πως ο Λουτσέσκου δεν αφήνει να χαθεί ούτε μια μέρα πλέον έχοντας στη διάθεση του τον Κούρτιτς. Πολύ απλά διότι έστω και στις ασκήσεις τακτικής, έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του. 

Ο Ελ Καντουρί πήγε με το «καλημέρα» στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εκεί τον κράτησε πρωί και απόγευμα. 

Για αυτό το λόγο πλέον με τον ξεκάθαρο ρόλο που του ετοιμάζει στο μυαλό του, ο Ραζβάν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης κάθισε κάτω στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στον Μαροκινό και του εξηγούσε τα «θέλω» του. 

Στην πρωινή προπόνηση άστραψε και βρόντηξε και με τα δυο γκρουπ αφού δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε. 

Φυσικά τους ξύπνησε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε μια διεκδίκηση αργότερα ο Κούτσιας άθελα του με τον αγκώνα να βρει στη μύτη τον Βιεϊρίνια και το απόγευμα ο Αντρίγια να χτυπήσει στον αστράγαλο. 

Φυσικά πάθος και τραυματισμοί δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζονται. Κλείνω με τον Ουάρντα. Ο ΠΑΟΚ τον καλωσόρισε πίσω προχθές δίνοντας του συγχωροχάρτι.

 Επαιξε με την Σαρλερουά, προπονήθηκε χθες το πρωί και το απόγευμα μαθαίνουμε πως πέταγε από Αμστερνταμ για Κάιρο. Θα σεβαστώ και θα δεχθώ πως το επιχείρημα του ήταν πως είχε πρόβλημα υγεία η μητέρα του. ΣΕΒΑΣΤΟ. 

Αλλά πηγαίνεις εκεί, ενημερώνεις τους ανθρώπους της ομάδας πως έχει η κατάσταση και είσαι σε ανοικτή επικοινωνία μαζί του. Από χθες γνωρίζουμε πως δεν θα γυρίσει στην Ολλανδία.

 Η ομάδα θα μείνει εδώ για άλλες έξι μέρες. Αυτό είναι κάπως παράξενο. Δεν θέλω να το «κουράσω» άλλο, οι εξελίξεις θα δείξουν τις επόμενες μέρες τι θα γίνει τελικά με τον Ουάρντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.