Ο Χασάν άφησε... σύξυλους τους Γάλλους στις καθυστερήσεις!

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League που επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ με γκολ του Χασάν.

Παιχνίδι ισορροπίας στο πρώτο ημίχρονο. Ολυμπιακός και Μαρσέιγ προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόβλημα αμυντικά στη δεξιά πλευρά όπου γινόταν οι περισσότερες επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Η Μαρσέιγ θα μπορούσε να προηγηθεί στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Τοβέν βρήκε την μπάλα με το γόνατο αλλά κατέληξε εκτός. Οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους ευκαιρία επτά λεπτά αργότερα όταν ο Ελ Αραμπί βγήκε τετ α τετ αλλά δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Γάλλοι θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν μετά από λάθος ο Μπενεντέτο βγήκε τετ α τετ με τον Ζοσέ Σα, ο οποίος πήγε πάνω του και τον σταμάτησε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο γκολ στο 52ο λεπτό με το Μασούρα αλλά το VAR έδειξε οφσάιντ. Συνέχιζαν να πιέζουν και στάθηκαν άτυχοι στο 68΄όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι ενώ απείλησαν και άλλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Εν τέλει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά τη σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά ο Χασάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους». 


Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1

Η Πόρτο αιφνιδίασε τους Άγγλους και πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λουίς Ντίας. Η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα βρήκε την ισοφάριση από την άσπρη βούλα έξι λεπτά αργότερα με τον Αγουέρο και στο 65ο λεπτό έκανε την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουντογκάν. Οχτώ λεπτά αργότερα πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Φεράν Τόρες. 

Άγιαξ - Λίβερπουλ 0-1

Οι Ολλανδοί δεν έκαναν καλή εμφάνιση και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35ο λεπτό όταν ο Ταλιαφίνκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Μίντιλαντ - Αταλάντα  0-4

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την εκτός έδρας αναμέτρηση η Αταλάντα η οποία επικράτησε με 3-0 της Μίντιλαντ. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 26΄πήρε το προβάδισμα με τον Ζαπάτα, 10 λεπτά αργότερα ο Γκόμες διπλασίασε τα τέρματα τους και στο 42΄ο Λουίς Φερνάντο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 ο Μιρατσούκ έκανε το τελικό 4-0. 

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

Οι Βαυαροί δεν άφησαν περιθώρια στην Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίζοντας με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Κομάν στο 28ο λεπτό, ο Γκορέτσκα τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0 ενώ στο 66΄ο Τολισό τριπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα ο Κομάν βρήκε και πάλι δείκτη ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2

Οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Λουκάκου. Στο 63ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενσεμπαϊνι και 84΄με τον Χοφμάν έκανε την ολική ανατροπή αλλά με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Λουκάκου έγραψε το τελικό 2-2.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.