Με το... δεξί στο United Cup η Παπαμιχαήλ: Κέρδισε με 2-1 την Σινίκοβα

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Ονειρεμένο ντεμπούτο έκανε η εθνική ομάδα τένις στο United Cup και τον όμιλο στο Περθ.Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, κατάφερε κόντρα στην Ισαμπέλα Σινίκοβα να πάρει την νίκη με 2-1 σετ  κι έτσι, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, είναι κομβικός για την έκβαση του σκορ μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων.


Η Παπαμιχαήλ  κατάφερε να κρατηθεί σε επαφή στο σκορ στο πρώτο σετ και ήταν στο 3-3, με την Βουλγάρα αντίπαλό της να κρατάει το σερβίς της και να βρίσκει break για να φτάσει στη συνέχεια στο 6-3, στο επόμενο δικό της service game. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Σινίκοβα βρήκε αμέσως break στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 2-0. H Παπαμιχαήλ μείωσε και βρήκε και τέσσερα break point στη συνέχεια για το 2-2, το οποίο και πέτυχε με λάθος της αντιπάλου της και την υπόλοιπη ομάδα να πανηγυρίζει από τον πάγκο.

Αμέσως ήρθε και το 3-2 με ένα forehand winner στην ευθεία, με την Ελληνίδα τενίστρια να δείχνει πως έχει πάρει την ψυχολογία στο ματς και να φτάνει άμεσα στο 4-2 με ένα ακόμη break που ήρθε από την επιμονή της και τα εξαιρετικά forehand στη διαγώνιο, που ανάγκασαν την Σινίκοβα να κάνει λάθη.

Η Παπαμιχαήλ με δύο winner και δύο διπλά λάθη της Βουλγάρας (η οποία έδειξε να έχει σε εκείνο το σημείο ένα πρόβλημα στη γάμπα καθώς δεν μπορούσε να σερβίρει κανονικά), απάντησε στο break με δικό της break και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ.

Η Βουλγάρα πήρε ιατρικό τάιμ άουτ και αφού επέστρεψε, έκανε και break ξανά στο πρώτο game, όπως και στο δεύτερο σετ. Έχοντας ωστόσο ενοχλήσεις και στον καρπό, πήρε νέο ιατρικό τάιμ άουτ και στην επιστροφή της είδε την Παπαμιχαήλ να φτάνει εύκολα σε τριπλό break point και να κάνει το 3-1.

Ήταν ξεκάθαρο πως η Βουλγάρα δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς σε κανονικούς ρυθμούς, με το 4-1 να έρχεται από εύκολα δικά της λάθη. Σέρβιρε με δυσκολία καθώς δεν μπορούσε να βάλει βάρος στο πόδι της, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα τενίστρια να φτάσει στο 5-1 και στη συνέχεια να σερβίρει κερδίζοντας το ματς και κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.