Με το δεξί η Αναγέννηση Καρδίτσας, ήττα για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Ιουνίου 2021

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επικράτησε 2-0 του Ορφέα Ξάνθης. 

Μετά από ένα στείρο πρώτος, η ΑΣΑ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πολίτη στο 60΄. 

Πέντε λεπτά μετά, οι Θεσσαλοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπακρατσά και παρόλο που η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να καθαρίσει τη νίκη με τον Λώττα στο 87΄.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αχέρωνα Καναλακίου. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέρμπη στο 12΄, ενώ το 2-0 έκανε ο Χριστοδουλίδης, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 78΄.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Λαμπρόπουλος, Βασιλάκης, Μανιώτης (75’ Ντάμπος), Γεωργάκης, Κυριάκης (58’ Ζδράβος), Βέρμπης (75’ Εμβραΐζογλου), Ντόκος (87’ Νικολάου), Αναστασιάδης (58’ Ερέκι).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Συλλέκτης, Τραχανάς (46’ Χατζηβασιλειάδης), Αναγνώστης (46’ Κακουλίδης), Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Δεληζάνος, Πασσαλής, Τοπούζης, Δημητρακόπουλος (60’ Μπλιάτζιος) Ξανθόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.