Με την ψυχολογία στο ζενίθ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον Λεβαδειακό

Γιώργος Ζαΐρης28 Ιανουαρίου 2023

Έχοντας πάρει πλέον την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και το... μισό εισιτήριο για τον τελικό, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της Δευτέρας (30/1, 18:00, Live στο Metropolis 95.5 και στο Metrosport.gr) όπου στην Τούμπα θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό. 

Την ομάδα που τον ανάγκασε σε μια οδυνηρή ισοπαλία στον πρώτο γύρο. Αυτό αρκεί ώστε παίκτες και Λουτσέσκου να είναι σε εγρήγορση και αποφασισμένοι να μην χύσουν την καρδάρα με το γάλα. Έναν γύρο μετά από εκείνο το ματς, τα πάντα έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ. Πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, είναι διεκδικητής ΚΑΙ του Πρωταθλήματος και αυτό αρκεί για να καταδείξει την αλλαγή του κλίματος στην ομάδα που όμως δεν αλλάζει... μότο: «κάθε ματς ξεχωριστά». 

Μετά το χρήσιμο ρεπό της Παρασκευής, η ομάδα με νέα πρόσωπα τους Μιχαηλίδη και Μπράντονιτς θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία. Τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Λουτσέσκου αφού δύσκολα να επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες [σε αυτούς πλέον δεν λογίζεται ο Φιλίπε Σοάρες] ενώ ο Αουγκούστο και ο Μπράντον Τόμας θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας. 

Η διαχείριση του εξαιρετικού Ολιβέιρα και κυρίως ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι ένα από τα «στοιχήματα» του Λουτσέσκου που θέλει να κερδίσει τη Δευτέρα και καλείται να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Νέλσον στην ενδεκάδα ή σε διαφορετική περίπτωση ποιος θα έχει τον ρόλο του φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.