Με την πανίσχυρη προπαγάνδα τους εκβιάζουν κι επιβάλλουν τον «νόμο» τους

Δημήτρης Μπούζας31 Ιανουαρίου 2020

Νομίζω πως θα έχουν μετανιώσει πικρά οι ένθερμοι υποστηρικτές της «αφωνίας» με την οποία αντιμετώπιζε τόσο καιρό ο ΠΑΟΚ τη βρώμικη ερυθρόλευκη προπαγάνδα. Ανεχόταν – έστω και περιφρονητικά – ότι συκοφαντικό και προσβλητικό διακινούσαν οι ειδικά εκπαιδευμένοι (γραφικοί και μη) εκπρόσωποι μιας σκοτεινής και καλοστημένης επιχείρησης κατασυκοφάντησης και προσβολής του Ιβάν και του ΠΑΟΚ, απαντώντας με το αφοπλιστικό και αφελές «μα θα γίνουμε σαν κι αυτούς;», σε όσους τους προειδοποιούσαν πως έκαναν ένα λάθος μεγάλο, από τη στιγμή κατά την οποία αυτή η χαλασμένη Πειραιώτικη φάρα, έχοντας στη διάθεση της ένα τρομακτικό επικοινωνιακό όπλο (τα 3/4 των ΜΜΕ), δρώντας ανενόχλητα θα μπορούσε σε λογική διάρκεια χρόνου να πετύχει με άνεση το στόχο της. 

Ο οποίος στόχος ολοφάνερα αφορούσε σκοτεινούς σχεδιασμούς με νοθείες, αλλοιώσεις και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Κάτι δηλαδή που χρειαζόταν η προσπάθεια επηρεασμού (με τον οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και δια λοβοτομής) της κοινής γνώμης. Όντας λοιπόν οι εκπρόσωποι αυτής της φάρας, άνετοι και εκστομίζοντας ότι πιο ελεεινό και ψευδές περνούσε από το αρρωστημένο τους μυαλό κι εκμεταλλευόμενοι την «μη αντίδραση» του ΠΑΟΚ, σιγά – σιγά και με τη βοήθεια φερέφωνων και συγκεκριμένων παραρτημάτων (παλιών και νέων), πέτυχαν να δημιουργήσουν τον «μύθο» ενός ευνοούμενου ΠΑΟΚ. Μιας ομάδας που της στέρησαν έναν τίτλο και που άνετα της ακυρώνουν ακόμη και 3 γκολ μέσα στο γήπεδο της ή και κλείνουν τα μάτια τους σε πέναλτι που εδικαιούτο. 

Με όλα αυτά να μην αναφέρονται διόλου και αντίστοιχα να μένει για μήνες ολόκληρους το χέρι του Βιεϊρίνια όρθιο σαν σημαία στον ιστό των μυθομανών και ψευδολόγων. Ναι, δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο, σήμερα να είναι υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚτσής οπαδός να απολογείται (;) και σε ποιους; Στους επί δεκαετίες ολόκληρες μόνιμους σφαγείς και σκανδαλωδώς ευνοηθέντες από δεκάδες διαιτητές, κλώνους της θρυλικής παράγκας. Εντύπωση κάνει βέβαια και η πρόθυμη συμπόρευση στα περί εύνοιας από μερικά παραρτήματα, των οποίων το δισάκι παραμένει «τίγκα» γεμάτο από αμαρτίες, πέραν ακόμη και από αυτούς τους άτσαλους δανεισμούς (ο νοών νοείτω). Κραυγαλέα περίπτωση κι επιβεβαίωση όλων των παραπάνω διαπιστώσεων, είναι αυτό που συμβαίνει ακριβώς και σήμερα με την σκευωρία που στήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για να πλήξει τον ΠΑΟΚ. 

Η κοινή γνώμη παρακολούθησε μία κωμικοτραγική περίπτωση, η οποία τελικά αποδείχθηκε σε ένα μεγάλο φιάσκο. Οι πρόσφατες εξελίξεις με τις παλινωδίες της Κυβέρνησης επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές. Όμως παραμένουν ακόμη μερικοί που έχουν κολλήσει σε μια άποψη η οποία έχει σχέση με μια πιθανή ευνοϊκή μεταχείριση του ΠΑΟΚ! Ναι, ενώ βλέπουν πως ο ΠΑΟΚ υπήρξε ο στόχος και το θύμα ενός βρώμικου σχεδίου το οποίο επιχειρήθηκε να επικυρωθεί με μια καταφανέστατα στημένη επιτροπή, δεν μένουν ως οφείλουν και όπως είναι το σωστό, μπροστά στα απλά, αυτονόητα και αυταπόδεικτα. Η τρομακτικής ισχύος προπαγάνδα των Πειραιωτών έχοντας προλειάνει εδώ και αρκετό καιρό το έδαφος με το παραμύθιασμα της εύνοιας για το Δικέφαλο, έχει καταφέρει είναι αλήθεια να μπλοκάρει τις ολοφάνερες ενοχές των αδίστακτων εμπνευστών και οργανωτών της σκευωρίας. 

Ο επίσημος ΠΑΟΚ μετά από όλα αυτά δήλωσε πως θα αλλάξει τακτική απέναντι σε αυτά τα θρασίμια. Απέναντι σε αυτούς τους «νταβατζήδες» που απειλώντας, εκβιάζοντας και εκφοβίζοντας και βασιζόμενοι στην παντοδύναμη προπαγάνδα τους, αλλοιώνουν, θολώνουν και διαστρεβλώνουν τα πάντα. Ελπίζουμε ότι αυτή η απόφαση αλλαγής τακτικής να μην ήρθε αργά.

ΥΓ1: Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό δεν θα πρέπει να «ξεχαστεί» το σημαντικότατο παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα επιβάλλεται να μείνει μακριά από όσα συμβαίνουν γύρω και ανεπηρέαστη να χτυπήσει και να κατακτήσει το τρίβαθμο.

ΥΓ2: «ΝΕΑ», «ΒΗΜΑ», ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», «ONE», «NOVA», «ΕΡΤ»: Είναι ο θλιβερός συνασπισμός της ερυθρόλευκης προπαγάνδας που εκτρέφει, διατηρεί κι ενισχύει έναν επικίνδυνο αντιΠΑΟΚτσήδικο παροξυσμό. Προσθέστε και δύο παραρτήματα (ένα νέο κι ένα παλιό).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.