Με την ίδια συνέπεια ο Ηρακλής για το 11Χ11

Γιάννης Τσερβίνης26 Ιανουαρίου 2020

Η 11η αγωνιστική υποχρέωση του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ τον βρίσκει αντιμέτωπο με τον Κεραυνό Μονοπήγαδου. Η σημερινή (26/1) αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ταγαράδων και για τους παίκτες του Μαργαρίτη Κεχαγιά στόχος είναι μία νέα καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί και από ευρεία νίκη. Κάτι που συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ερμή Μηχανιώνας, αν και οι κυανόλευκοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο έμειναν «άσφαιροι».

Στο σημερινό παιχνίδι πολύ πιθανό είναι να αγωνιστεί και πάλι ο Τάι, με τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να λείπει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για ένα δίμηνο. Αρχικά είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με την Ακαδημία του Ολυμπιακού και εν συνεχεία είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία για να περάσει εκεί τις γιορτές. Ο κ. Κεχαγιάς πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έχει διαθέσιμο το σύνολο του έμψυχου δυναμικού.

Επιστροφή στο Βοηθητικό

Προσωρινή και μόλις για ένα παιχνίδι φαίνεται ότι ήταν η χρησιμοποίηση του Δημοτικού Γηπέδου Ασβεστοχωρίου ως έδρα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι θα δώσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τους και πάλι στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου. Συγκεκριμένα βάσει προγράμματος που ορίστηκε ο Ημίθεος θα υποδεχθεί την επόμενη Κυριακή εκεί τον Μέγα Αλέξανδρο και πάλι στις 3.30 το μεσημέρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.