Με την ίδια φιλοσοφία η Δόξα Αδενδρου

Metrosport Team18 Ιουλίου 2020

 Tο νέο - ενισχυμένο Δ.Σ. της Δόξας Αδένδρου είναι το εξής:ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αδαμίδης Βαγγέλης, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπακερτζή Κατερίνα, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κούτσικος Αλέξης, ΤΑΜΙΑΣ: Κουτσοδόντης Γιάννης, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Νίκα Εύη, ΕΦ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Καρβουνιάρης Νίκος, ΕΦ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Καραμπάσης Δημήτρης, ΕΦ. ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: Βασιλείου Γιάννης, ΕΦ. ΓΗΠΕΔΟΥ: Βεροπλίδης Μάκης, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Γιαννάκαρος Μάκης και ΕΚΠΡ. ΕΠΣΜ: Παλαμίδας Αλέκος.
Eκλεισε και το θέμα του νέου προπονητή των τμημάτων υποδομής της Δόξας, με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας  κ. Δημήτρη Αδαμίδη, να αναλαμβάνει αυτό το νευραλγικό πόστο.
Με την ίδια... φιλοσοφία, αλλά με περισσότερες εμπειρίες, μετά την ομολογουμένως πετυχημένη περσινή χρονιά, θα συνεχίσει και φέτος η Δόξα. Με απόφαση της διοίκησης και σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Κουτρογιάννη, θα αποκτηθεί ΜΟΝΟ ένας τερματοφύλακας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κυριάκο Μανίκο που "έκλεισε" στον Εθνικό Μαλγάρων, ενώ ευπρόσδεκτα θα είναι και κάποια νεαρά παιδιά από τα διπλανά χωριά (π.χ. Βραχιά, Λουδίας, Βαλτοχώρι) τα οποία δεν έχουν ομάδα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι προπονητές Σάκης Κουτρογιάννης (ανδρική - Κ15) και Δημήτρης Αδαμίδης (τμήματα υποδομής) θα αποφασίσουν, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα... και θα ανακοινώσουν την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Μέχρι τότε, θα συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης του Δημοτικού γηπέδου Αδένδρου και των εγκαταστάσεών του, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκηδόνας. Εκείνο που προέχει αυτή την στιγμή, είναι η μόνωση των αποδυτηρίων, αλλά και να τοποθετηθεί, πριν την έναρξη των προπονήσεων, ένα προστατευτικό δίχτυ πίσω από την εστία που είναι στο αρδευτικό κανάλι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.