Με την αύρα του Λαμπαντία στο -4 από την Ευρώπη η Χέρτα και ρεκόρ 18χρόνων!

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Ιουνίου 2020

Η αναγέννηση της Χέρτα οφείλεται στην έλευση του Μπρούνο Λαμπαντία, ο οποίος αντικατέστησε τους Γιούργκεν Κλίσμαν και Αλεξάντερ Νούρι. 

Οι Βερολινέζοι στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της επανέναρξης της Bundesliga έχουν το απόλυτο και πλέον όχι μόνο απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά πλέον βλέπουν και Ευρώπη, καθώς απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς, πέντε στροφές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

Ο πολύπειρος προπονητής κατάφερε με το «καλημέρα» να γράψει ιστορία στη Χέρτα, καθώς ισοφάρισε ένα ρεκόρ 18 ετών, το οποίο κρατούσε ο Ρέμπερ, ο οποίος στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο του συλλόγου μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Ο έμπειρος τεχνικός πέρα από τους Βερολινέζους έχει περάσει από τους πάγκους των Ντάρμσταντ, Γκρόιτερ Φιρτ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αμβούργου και Στουτγάρδης, με τελευταίος του σταθμός πριν αναλάβει τη Χέρτα, ήταν η Βόλφσμπουργκ την οποία έβγαλε και στην Ευρώπη.

Επιπλέον, ο έμπειρος κόουτς ήταν και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Σε 557 αναμετρήσεις είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 204 φορές έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ντάρμσταντ, Αμβούργο, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν Μονάχου, Κολωνία, Βέρντερ Βρέμης, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Καρλσρούρη.

Να σας θυμίσουμε ότι το όνομα του 54χρονου τεχνικού είχε παίξει έντονα τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεργαστούν οι δυο πλευρές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.