Με την αποστολή ο Θέος, έβαλε χρήματα και ο Τομ Παπαδόπουλος!

Στέλιος Παρθενάκης27 Απριλίου 2022

Με όλες τις ψυχικές και οικονομικές δυνάμεις του θα δώσει τον «τελικό» με τον Ιωνικό ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε, με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον (19:15, ΕΡΤ3), εξ αναβολής, εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Κώστας Παπαδάκης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Τόνι Ρότεν.

Οι παράγοντες του ΓΣ παρέδωσαν στο αγωνιστικό τμήμα,– παραμονή της σημαντικής μάχης στη Νίκαια – το χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τον κόσμο του Ημίθεου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο και υλικά τους παίκτες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Φώτης Θέος και παράγοντες του ΓΣ ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο ταξίδι της στην Αθήνα και ενισχύουν και ηθικά την όλη προσπάθεια!

Ακόμα, ο Τομ Παπαδόπουλος εμφανίζεται να επιχειρεί εμπράκτως να μεταβάλει τις αρνητικές εντυπώσεις, που άφησε η παρουσία του στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο, καθώς, μετά την οικονομική συνεισφορά του στην προσπάθεια της νέας ΠΑΕ , συνεισέφερε οικονομικά και στην εκστρατεία του ΓΣ για οικονομική ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ.

*Tο αίτημα της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να μετατεθεί για την Κυριακή 1 Μαΐου το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League δεν έγινε δεκτό, συνεπώς ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 17:00, όπως είχε οριστεί αρχικά από τον ΕΣΑΚΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.