Με την ανάγκη για τρίποντο στην Τρίπολη – Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Η νίκη επί της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου έδωσε μια «ανάσα» σε όλους στον ΠΑΟΚ, όμως στη διαδικασία των πλέι οφ ο Δικέφαλος έχει μείνει πίσω και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει το τρένο της δεύτερης θέσης από νωρίς. Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει να φύγει χωρίς απώλειες από την Τρίπολη εκεί όπου σήμερα (17:15, Metropolis 95.5, Novasports 2) θα αντιμετωπίσει τον σχεδόν αδιάφορο πια, αλλά πάντα επικίνδυνο στην έδρα του, Αστέρα.

Για τον ΠΑΟΚ ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει είναι η φρεσκάδα που αποτελεί ερωτηματικό αφού αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του σε οχτώ μέρες. Είναι μια δοκιμασία για τους βασικούς του αλλά και για το βάθος που έχει ή θα πρέπει να έχει μια ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρωτίστως όμως θα δοκιμαστεί η αγωνιστική αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό αφού, πέραν του αποτελέσματος, αυτή δεν ήταν πειστική στο ΟΑΚΑ και στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε σχέση με την αρχική 11άδα, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ «παίζονται» δύο θέσεις για τις οποίες θα αποφασίσει ο Πάμπλο Γκαρσία μερικές ώρες πριν τη σέντρα. Η απώλεια του Βαρέλα περιορίζει τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας όπου όμως ήταν μάλλον απίθανο να «σπάσει» το δίδυμο των Ίνγκασον και Κρέσπο που θα παίξουν μπροστά από τον Πασχαλάκη και δίπλα από τους Ροντρίγκο Σοάρες και Μπάμπα που θα αγωνιστούν στη δεξιά και την αριστερή πλευρά της άμυνας αντίστοιχα.

Στο κέντρο ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με την τριάδα του ΟΑΚΑ, με τους Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Σβαμπ δηλαδή ενώ στην επίθεση θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι, είναι πολύ πιθανό να πάρει ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στο ματς του Κυπέλλου, Τόμας Μουργκ.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας που έχει μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και έξι από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να αγωνιστεί με τους Παπαδόπουλο, Κώτσιρα, Καστάνιο, Σουάρεζ, Αλβάρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο, Τιλίκα, Φερνάντεθ και Μπαράλες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.