Με τη Μαρίτιμο και τον… Μανούχο

Γιώργος Μάντζιος13 Ιουνίου 2020

Εδώ είμαστε, η στήλη κάνει… ποδαρικό μετά την καραντίνα, με την Πορτογαλία να συνεχίζει τη δράση, την ώρα που Βέλγοι και Ολλανδοί αποφάσισαν να μην ολοκληρώσουν τυπικά την σεζόν. Οπότε οι Πορτογάλοι θα αποτελούν από εδώ και πέρα τη βάση της στήλης μας και από εκεί και πέρα, ότι άλλο… πιάσουν οι κεραίες μου, πάντα τεκμηριωμένα θα το καταθέτω σε αυτή τη γωνιά.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ: Η Μπράγκα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Σάντα Κλάρα, έχει στόχο την 3η θέση που δίνει καλύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Σαφέστατα εντός έδρας είναι πιο ισχυρή, ενώ παραμένει ένα ποιοτικό σύνολο που φτιάχνει ευκαιρίες και σκοράρει με ευκολία. Η Μποαβίστα από την άλλη είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνέψει. Με τη Μορεϊρένσε έχασε εντός 1-0 αλλά σπατάλησε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επειδή η Μπράγκα δεν εμπνέει αμυντικά, θα πάρω τον άσο μαζί με το G/G που πληρώνει μια χαρά (3,45).

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ: Η Μαρίτιμο έκανε δύο αρκετά καλά παιχνίδια με Σετούμπαλ και Πόρτο. Στο πρώτο έχασε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες και δέχθηκε την ισοφάριση στη μοναδική τελική της αντιπάλου της, ενώ με την Πόρτο, ηττήθηκε δύσκολα 1-0, έχοντας σημαντικές απουσίες. Πλέον στο κομβικό όπως αποδεικνύεται ματς με την Ζιλ Βιθέντε, έχει τις επιστροφές του γκολτζή Πίνιο και του εξτρέμ Κορέα, παικτών πολύτιμων μεσοεπιθετικά. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, ιδιαίτερα όταν ακολουθούν παιχνίδια με την ανεβασμένη Πορτιμονένσε και την Μπενφίκα που διεκδικεί τον τίτλο. Η Ζιλ Βιθέντε είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, σχεδόν σωμένη και προερχόμενη από δύο μέτριες εμφανίσεις και αντίστοιχες ήττες από Πορτιμονένσε και Φαμαλικάο. Οι «νησιώτες» έχουν σύμμαχο και την καλή παράδοση που γράφει 11-3-1 στα 15 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο. Επιλογή ο καλοπληρωμένος άσος (2,50).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ: Με ένα ειδικό bet θα… καταπιαστώ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και είναι να δούμε πέναλτι από τον ρέφερι Μανούχο. Φέτος έχει υποδείξει 5 πέναλτι στο πρωτάθλημα (Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός – ΟΦΗ, ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 2 πέναλτι και Άρης – ΟΦΗ). Θεωρείται λοιπόν πεναλτάκιας ρέφερι και με το VAR πλέον δύσκολα θα ξεφύγει η οποιαδήποτε παράβαση εντός των δύο περιοχών. Επιλογή λοιπόν ο καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2,75.

Οι επιλογές μου:

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 1 & G/G 3,45

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 1 2,50

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ 2,75

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.