Με τι καιρό θα κάνει φέτος ρεβεγιόν η Βόρεια Ελλα΄δα - Τι λέει ο Αρναούτογλου!

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και ένα από τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους πολίτες είναι με τι καιρό θα κάνουν ρεβεγιόν. Οι προβλέψεις για φέτος είναι αρκετά ενθαρρυντικές και όπως όλα δείχνουν οι καιρικές συνθήκες θα είναι οι καλύτερες δυνατές.

ΠΕΜΠΤΗ 23-12-2021

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-12-2021 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βορειοανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Τοπικά παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.